Μεγαλόπολη | Ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή Γηροκομείου (εικόνες - βίντεο)
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του Δημάρχου Μεγαλόπολης, Αντιπεριφερειαρχών, Δημοτικών Συμβούλων και λοιπών φορέων, ο αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του έργου «Ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα» στη Μεγαλόπολη (Γηροκομείο), που αποτελούσε στόχο πολλών δεκαετιών για την πόλη μας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το Δήμο μας με προϋπολογισμό 4.600.000 ευρώ που αφορά την κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Σε ένα κτίριο, συνολικού ύψους περίπου 15 μ. και επιφάνειας περί τα 2.300 τ.μ., αναμένεται να φιλοξενούνται έως και 48 συνάνθρωποί μας, λαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, προκειμένου η ποιότητα ζωής τους να είναι η καλύτερη δυνατή.
Επίσης σήμερα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του έργου της Αναβάθμισης Κοινόχρηστων Χώρων της Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης.
Εκ του Δήμου
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: «Αποσπασματικά έργα χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμό» – Οι καθυστερήσεις και οι προτάσεις για την Τρίπολη
- Γούργαρης: "Χέρι - χέρι δημοτική αρχή και αντιπολίτευση - Διαφωνούμε με την πολιτική σας"
- Σαββατοκύριακο στο Άστρος με Thirea Run 2026
- Ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις οδοποιίας και ανάπλασης στο Περδικονέρι
- Παρουσίαση του Κέντρου Αγροτεχνολογίας Καινοτομίας και Κυκλικής Οικονομίας στην Μεγαλόπολη






