Μεγαλόπολη | Ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή Γηροκομείου (εικόνες - βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του Δημάρχου Μεγαλόπολης, Αντιπεριφερειαρχών, Δημοτικών Συμβούλων και λοιπών φορέων, ο αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του έργου «Ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα» στη Μεγαλόπολη (Γηροκομείο), που αποτελούσε στόχο πολλών δεκαετιών για την πόλη μας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το Δήμο μας με προϋπολογισμό 4.600.000 ευρώ που αφορά την κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Σε ένα κτίριο, συνολικού ύψους περίπου 15 μ. και επιφάνειας περί τα 2.300 τ.μ., αναμένεται να φιλοξενούνται έως και 48 συνάνθρωποί μας, λαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, προκειμένου η ποιότητα ζωής τους να είναι η καλύτερη δυνατή.
Επίσης σήμερα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του έργου της Αναβάθμισης Κοινόχρηστων Χώρων της Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης.
Εκ του Δήμου
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας
- Φεύγει ο Κώτσιρας από τον ΠΑΟ
- Παπαηλιού: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της «Κυβερνώσας Αριστεράς» - Πρέπει να αποσκοπεί στη δημιουργική ανατροπή"
- Νέο συμβάν με ασθενοφόρο στην Μεγαλόπολη - Τραυματίστηκε πολίτης αλλά δεν υπήρχε οδηγός να τον μεταφέρει!
- Χορευτικά στην Αρκαδία | Όλες οι εκδηλώσεις (ανανεώνεται)