Menu
RSS
Τρίτη, 23/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμπισιούλης: «Ξαφνικός θάνατος» για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης η απόφαση για κλείσιμο της 4ης Λιγνιτικής Μονάδας!

Καμπισιούλης: «Ξαφνικός θάνατος» για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης η απόφαση για κλείσιμο της 4ης Λιγνιτικής Μονάδας!

Στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Βουτιά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία» βρέθηκε το μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παναγιώτης Καμπισιούλης ο οποίος μίλησε για τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις και της ξαφνικής απόφασης κλεισίματος της 4ης Μονάδας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, στους δημοσιογράφους Τόνια Μεγρέμη και Αργύρη Καρδαρά.

Ο κ. Καμπισιούλης στην αρχική του τοποθέτηση χαρακτήρισε «ξαφνικό θάνατο» για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης την απόφαση για κλείσιμο της 4ης Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Ο κ. Καμπισιούλης ανέφερε το γεγονός της περασμένης Δευτέρας 03/06 όπου η διοίκηση της ΔΕΗ με εντολή του προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Γεωργίου Στάσση, ανακοίνωσε στο Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ την παύση λειτουργίας της 4ης Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στις 31/12/2024.

Ο κ. Καμπισιούλης τόνισε ότι η Μεγαλόπολη δεν αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά, καθώς εδώ και περίπου 12 μέρες, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στους εργαζόμενους και συμπλήρωσε ότι η διοίκηση Στάσση και τα λοιπά της στελέχη που επεξεργάζονται αυτά τα σενάρια, κρίνονται από τους εργαζόμενους «δια του κρυπτού και της απουσίας τους». Συμπλήρωσε δε, ότι η διοίκηση της ΔΕΗ οφείλει να ενημερώσει τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, καθώς δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων και παράλληλα δεν μπορεί, αν αισθάνεται ο κ. Στάσσης ότι υπάρχουν άρρηκτοι δεσμοί με το Νομό Αρκαδίας, να είναι αυτός που θα βάλει την «ταφόπλακά» στο Νομό.

Το μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τόνισε ότι τα τελευταία 54 χρόνια η Μεγαλόπολη έχει συμβάλει πολύ στο ΑΕΠ της Αρκαδίας, όλης της Πελοποννήσου, αλλά και της χώρας γενικότερα. Ο κ. Καμπισιούλης συμπλήρωσε ότι η χώρα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, χρειάστηκε να πάει την απολιγινοποίηση πιο πίσω και πρέπει να τηρηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα μέχρι το 2028 και τότε να εκτιμηθεί εάν η χώρα είναι έτοιμη για τις άλλες μορφές ενέργειας.

Τονίστηκε ότι το συνδικάτο με βάσει τις συγκεκριμένες σοβαρές εξελίξεις, ως συνδικάτο ξεκινούν κάποιες πρωτοβουλίες που αφορά το διάλογο με τη διοίκηση της ΔΕΗ, με τους εμπλεκόμενους Δημάρχους των Δήμων Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Γορτυνίας. Παράλληλα συμπλήρωσε ο κ. Καμπισιούλης ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με τους τρεις Βουλευτές Αρκαδίας, όπου θα τους αναλυθούν τα αιτήματά τους και ευελπιστεί στη θετική ανταπόκρισή τους, όπως και στην ανταπόκριση των Δημάρχων. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πτωχό.

Ο κ. Καμπισιούλης τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είναι εδώ και έχουν σκοπό να αγωνιστούν και να αντισταθούν προκειμένου να αποτραπεί αυτό το τελείωμα και ο «ξαφνικός θάνατος» της Μεγαλόπολης, ελπίζοντας ότι θα βρουν συμπαραστάτες την Περιφερειακή Αρχή και τους Βουλευτές του Νομού και των όμορων Δήμων.

www.drt915.gr

 

12 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ............. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

  08:53 Ρε κολλημένε ο λαός πλήρωνε και πληρώνει τα ελλείμματα και τις σπατάλες ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, όχι μόνο από τη ΔΕΗ και τις μεγάλες μάσες τις κάνουν οι μεγάλοι μεγάλοι, τα αφεντικά, όχι οι τελευταίες τρύπες της φλογέρας, τα υπαλληλάκια.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

  16:43 Ρε Χριστιανέ, δεν το έδινες το γάλα που δεν έπινες σε καμιά οικογένεια με μικρά παιδιά που είχε ανάγκη, (εγώ αυτό έκανα), που έβγαζες κι από τη μύγα ξύγκι;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 08:53 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

 • ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
  ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

  Τάκη ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σαν και εσένα με ήθος και αναδεικνύουν τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν πολλές οικογένειες από την Αρκαδία στο προσεχές μέλλον.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

  Φάγαμε ψωμάκι στη ΔΕΗ μας δίνανε το ΒΛΑΧΑΣ το γαλατάκι για να το πιούμε και το πουλαγαμε στα mini market στη Τρίπολη ( ήταν ωραία με το ΠΑΣΟΚ) βγάζαμε και από το γάλα.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

  Ακμή και παρακμή. Πολύς κόσμος έφαγε ψωμάκι εκεί και κρίμα τώρα που χάνονται θέσεις εργασίας, αλλά ... τι φασισμός και αναξιοκρατία Θεέ μου εκεί κάτω!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΑΚΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΒΛΑΣΗ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑΠΤΟΚ.... ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

  Κοιτατε να κάνετε κανένα black out και σβήσουν τα ψυγεία αλοίμονο σας. Τάκη κανόνισε γιατί ο κουμπάρος ...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

  Δεν είναι καθόλου ξαφνικός ο θάνατος, αυτός ο θάνατος είναι καλά προμελετημενος από το 2019 που ανέλαβε η ΝΔ, και κάνατε το παγώνι τόσα χρόνια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

  Εσύ τους ψήφισες και τους χειροκροτούσες Καμπισιουλη.. τώρα σε έπιασε ο πόνος;;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

  Αυτό είναι άδικο. Τάκη φυγε από τη ΔΕΗ εσύ είσαι για άλλα πράγματα μη καταστρέφεις τον εαυτό σου. Εχεις αδυνατίσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...