Η Lifo στο Δυρράχι Αρκαδίας | Εκεί που βγαίνουν οι Μπαρμπούτες τις Απόκριες, αναπνέεις οξυγόνο και χορταίνεις ύπνο!
Αφιέρωμα έκανε η LIFO στο Δυρράχι Αρκαδίας, ένα χωριό με πλούσια ιστορία και ζωντανή κοινότητα. Το άρθρο, γραμμένο από τον Δημήτρη Κυριαζή, περιλαμβάνει μια εξαιρετική συνέντευξη με τον Ταξιάρχη Γερονίκο (Πρόεδρο της Αδελφότητας Δυρραχιτών Αττικής) και τη Σοφία Τζιούβελη, μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση.
Η προβολή του χωριού μας από ένα τόσο σημαντικό μέσο είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αναδείξουμε τη δυναμική της περιοχής μας.
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ: https://www.lifo.gr/tags/dyrrahi-arkadias
Σχετικά Άρθρα
- 12ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός από τη Χορωδία Τρίπολης
- Γιορτή Καρυδιού 2026 στα Μαγούλιανα!
- Με 600 συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία το 1ο Vytina Forest Trail – Η Γορτυνία στο επίκεντρο του ορεινού αθλητισμού (εικόνες)
- Δράση ενημέρωσης στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου
- Νέα ερώτηση Βελόπουλου για τα προβλήματα στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης






