Μεγαλόπολη | Με επιτυχία η μουσική παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη (vd)
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Αυγούστου η πρώτη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Μεγαλόπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεγαλόπολης «Ο ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ».
Μια εκδήλωση, που μάγεψε τους θεατές, που την παρακολούθησαν στον προαύλιο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της πόλης μας.
Ήταν μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, με υπέροχες ερμηνείες από την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Ζαχαρία Καρούνη συνοδευόμενοι από μία εκπληκτική ορχήστρα, το Χορωδιακό Σύνολο του Συλλόγου μας και τη Χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης , που εναλλάσσονταν με τον αφηγηματικό λόγο του Γιάννη Βούρου.
Κάτω από τις οδηγίες του Μαέστρου Θοδωρή Λεμπέση αποδόθηκαν σεμνά, ταπεινά, αλλά κι όπως αρμόζει στο μεγαλείο του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και στο χώρο, όπου έγινε η εκδήλωση, τραγούδια του σπουδαίου δημιουργού, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του, που συνεπήραν το κοινό.
Ευχαριστούμε τη Μαέστρο μας κυρία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, Συνδιοργανωτές, Δωρητές, Χορηγούς.
Ευχαριστούμε κι όλο τον κόσμο για την προσέλευση του σε αυτήν και για τα θετικά του σχόλια, τα οποία είναι και η δύναμη μας για τη συνέχεια με ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις.
Σχετικά Άρθρα
- «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»: Αμετακίνητοι παραμένουν οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου
- Λαμπερή γιορτή στην πλατεία Πετρινού – Η Τρίπολη άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (εικόνες - βίντεο)
- Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την απομάκρυνση αμιαντοσκεπών στον Δήμο Μεγαλόπολης
- Οφειλή τιμής στον Μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλουπόλεως κυρό Ιερεμία
- Με επιτυχία το Ιερατικό Συνέδριο της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, με θέμα «1700 χρόνια από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο» (εικόνες)






