Ένωση Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Μεγαλόπολης | Ποιοι εκλέχτηκαν στην πρώτη διοίκηση!
Μετά την ολοκλήρωση της νόμιμης εκλογικής διαδικασίας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης για το 2025.
Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν οι:
-
Γιάννης Καραθανάσης
-
Βαγγέλης Τσουμπλέκας
-
Κώστας Τζιούβελης
-
Γιώργος Αθανασόπουλος
-
Δημήτρης Πριλιγκος
-
Φώτης Σίκαλης
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Μπούρας, Πρόεδρος Τ.Κ. Καμάρας – Καμποχωρίου, ο οποίος σε δήλωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συνάδελφοί του: «Η εκλογή μου με πλειοψηφία αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά και σημαντική ευθύνη. Εύχομαι σε όλους τους προέδρους μια καλή αρχή, με αφοσίωση, ενότητα και συνεργασία. Ο σύλλογός μας δημιουργήθηκε για να ενώσει τις φωνές των κοινοτήτων μας και να δώσει λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν».

Σχετικά Άρθρα
- Ο Αρκάς Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη
- Επίσκεψη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Δεκαζειο Γηροκομείο και ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Μαντινείας (εικόνες)
- Μελωδίες, κάλαντα και γιορτινές ευχές γέμισαν την Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)






