Ένωση Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Μεγαλόπολης | Ποιοι εκλέχτηκαν στην πρώτη διοίκηση!
Μετά την ολοκλήρωση της νόμιμης εκλογικής διαδικασίας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης για το 2025.
Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν οι:
-
Γιάννης Καραθανάσης
-
Βαγγέλης Τσουμπλέκας
-
Κώστας Τζιούβελης
-
Γιώργος Αθανασόπουλος
-
Δημήτρης Πριλιγκος
-
Φώτης Σίκαλης
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Μπούρας, Πρόεδρος Τ.Κ. Καμάρας – Καμποχωρίου, ο οποίος σε δήλωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συνάδελφοί του: «Η εκλογή μου με πλειοψηφία αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά και σημαντική ευθύνη. Εύχομαι σε όλους τους προέδρους μια καλή αρχή, με αφοσίωση, ενότητα και συνεργασία. Ο σύλλογός μας δημιουργήθηκε για να ενώσει τις φωνές των κοινοτήτων μας και να δώσει λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν».

Σχετικά Άρθρα
- Για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζονται οι αγρότες στην Αρκαδία! (vd)
- Γενική Συνέλευση στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης
- Δημήτρης Γκουβάς - Βασίλης Κούγιας | Διαψεύδουν ότι υπέγραψαν καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη
- Αποκριάτικος χορός με άρωμα Addams Family από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
- "Λευκή" ισοπαλία για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα






