Νίκη δια χειρός Δημοπούλου για τις γυναίκες του Πελασγού Μεγαλόπολης
Μια ακόμη νίκη ,στην αήττητη μέχρι σήμερα πορεία της στο γυναικείο πρωτάθλημα ,σημείωσε το γυναικείο τμήμα του ΠΕΛΑΣΓΟΥ που αγωνίστηκε την Κυριακή στο κλειστό της Μεγαλόπολης με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ.
Η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο καθώς φάνηκε να μην έχει ηρεμία και μυαλό στην σκληρή πιεστική άμυνα των αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας . Χωρίς να χάσει καθόλου την πρωτοπορία στο σκορ η ομάδα του ΠΕΛΑΣΓΟΥ έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά έξι πόντων κυρίως χάριν της απόδοσης της Δημοπούλου και της Αρχοντάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους η Στράγκα και η Γιαννή και κάπως έτσι ήρθε πιο εύκολα η νίκη ειδικά με την συνολική απόδοση στο τέταρτο δεκάλεπτο .
Η Δημοπούλου ,παίζοντας μάλιστα με πρόβλημα, είχε επτά (7) τρίποντα, ήταν πραγματική αρχηγός και βέβαια καταλύτης της νίκης . Επόμενος αγώνας στις 28/12/2025 στην Καλαμάτα με αντίπαλο την ομάδα του ΑΤΛΑ που φέτος είναι μια ενισχυμένη ομάδα.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Μεγαλόπολης : (Μανιάτη ) Μπουζιάνη - Γιαννή - Στραγκα- Χασιώτη - Αλέμη - Δημοπούλου - Ναστοπούλου - Αρχοντάκου - Λιακοπούλου .
Α.Σ.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ : (Λέκκα) Ανδρεσάκη -Νιάκουλα –Αγγελάκου- Μάρκου- Λιβανού -Σαραντίνη - Λιαροπούλου- Κωνσταντινάκου
Tags:
Πελασγός Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- Ηλεκτρονική μέτρηση για τις εθνικές εκλογές στην Αρκαδία - Ποιο κόμμα θα ψηφίσεις;
- Ο φριχτός θάνατος των Πολιούχων της Τρίπολης ...
- «1η Διαδρομή στην Παράδοση» από τη Χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Κοινωνικός τουρισμός 2026-2027: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες – Δείτε τους δικαιούχους
- Τακτική γενική συνέλευση στην ΕΠΣ Αρκαδίας






