Πιθανό κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων σε χωριό του δήμου Μεγαλόπολης
Πιθανή παρουσία ευλογιάς των αιγοπροβάτων στην περιοχή της Μεγαλόπολης 25 Μαΐου 2026 Η πιθανή παρουσία ευλογιάς των αιγοπροβάτων στην περιοχή της Μεγαλόπολης, έγινε αντικείμενο συζήτησης στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Δευτέρα 25 Μαΐου, με αφορμή σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκου Κουτουμάνου.
Στην απάντησή του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Ζαχαριάς σημείωσε ότι μετά από σχετική ενημέρωση για πιθανό κρούσμα ευλογιάς σε κοπάδι στο χωριό Μαυριά, βρέθηκε εκεί κλιμάκιο κτηνιάτρων και ελήφθησαν δείγματα από τα ζώα. Ανακαλύψτε και άλλα Τουριστικοί προορισμοί Γεωγραφική αναφορά Οδηγοί πόλεων και τοποθεσιών.
Την Τριτη, όπως είπε, ο κ. Ζαχαριάς θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ταξιδευτής στα Άβατα» του κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου
- ΔΑΚ Τρίπολης | Στις 30 Μαίου οι αγώνες στίβου στη μνήμη του Γεωργίου Ρουμπάνη
- Με απόλυτη επιτυχία το FOLLOW THE STARS 2026 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
- Προκαταβολή 200 € ανά στρέμμα άμεσα ζητούν οι αγρότες - Ζημιές σε πάνω από 42.000 στρέμματα στην Αρκαδία - «Η Τρίπολη είναι μια τελειωμένη πόλη»
- Μουσείο Δασικής Ιστορίας στο Χρυσοβίτσι | Ο Δήμος Τρίπολης έχει έτοιμη μελέτη, η Περιφέρεια αναζητά χρηματοδοτικό εργαλείο






