Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαηλιού: Διαψεύδει ότι θα έρθουν βιομηχανικά απόβλητα στη Μεγαλόπολη αλλά ζητά να ... επαγρυπνούμε! (vd)

Παπαηλιού: Διαψεύδει ότι θα έρθουν βιομηχανικά απόβλητα στη Μεγαλόπολη αλλά ζητά να ... επαγρυπνούμε! (vd)
Πολύ μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης να δημιουργήσει Χώρο Υγειονομικής Ταφής Επικίνδυνων Αποβλήτων στη Μεγαλόπολη.
Από τις «Βίγλες» που έγινε το μνημόσυνο για τους 212 Πατριώτες που εκτέλεσαν η Ναζί πριν από 73 χρόνια, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού ρωτήθηκε και πηρε θέση για το ζήτημα αυτό.
Αρχικά, είπε ότι δεν μπόρεσε να παραστεί στο έκτατο δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης και απέστειλε μία επιστολή, ενώ είχε επικοινώνησε με τον Δήμαρχο και μέλη του συμβουλίου.
«Στην προκειμένη περίπτωση και στην παρούσα πραγματικότητα, ζήτημα τέτοιο δεν τίθεται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για να αποτραπούν αρνητικές εξελίξεις. Το περιβάλλον στη Μεγαλόπολη έχει ήδη επιβαρυνθεί υπερβολικά και δεν πρέπει να επιβαρυνθεί περαιτέρω. Θα το παλέψουμε με όλους να αποτρέψουμε αρνητικές εξελίξεις, παρά το γεγονός ότι σήμερα, τέτοιο ζήτημα, δεν υπάρχει.
Πολλά θέματα αναδεικνύονται από κάποια ΜΜΕ και πρόσωπα της αντιπολίτευσης για να κάνουν ντόρο και να δημιουργούν εντυπώσεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...