Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε εξέλιξη περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα στη Μεγαλόπολη (εικόνες)

Σε εξέλιξη περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα στη Μεγαλόπολη (εικόνες)

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Μεγαλόπολη, όπου επισκέπτεται εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, ο Δ. Κουτσούμπας μίλησε σε εργαζόμενους στο ορυχείο «ΨΑΘΙ» και στο χώρο των συνεργείων (ΣΒΟ) στο ορυχείο «ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ», ενώ συναντήθηκε και με τη διεύθυνση των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Αυτήν την ώρα, ο Δ. Κουτσούμπας μιλάει σε σύσκεψη - συζήτηση με μαζικούς λαϊκούς φορείς της Μεγαλόπολης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νωρίτερα, στη συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με τη διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, του Ατμοηλεκτρικού Α', του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Β' και του Ορυχείου, όπου παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των εργαζομένων, δόθηκε στον Δ. Κουτσούμπα οπτικοακουστικό υλικό με την ιστορία του ορυχείου και του ΑΗΣ Α'.

Ο Δ. Κουτσούμπας ενημερώθηκε για την ιστορία του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, από το 1970 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, για την παραγωγή λιγνίτη κ.ά. Παράλληλα εκφράστηκε και η αγωνία για το ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης του λιγνιτικού κέντρου. 

Ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος δήλωσε ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο με την ιδιωτικοποίηση είτε κλιμακωτά είτε συνολικά, όχι μόνο για τη Μεγαλόπολη, αλλά και για όλες τις λιγνιτικές μονάδες.

Πηγή - www.902.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...