Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε κακή κατάσταση ο δρόμος "Άγιος Γεώργιος Μεγαλόπολης - Θωκνία"

Σε κακή κατάσταση ο δρόμος "Άγιος Γεώργιος Μεγαλόπολης - Θωκνία"
Υπόμνημα έστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος Σαράντος Αλεξανδρής, για τη «Λήψη άμεσων μέτρων βελτίωσης της επαρχιακού οδού από Αγίου Γεωργίου Μεγαλόπολης προς Θωκνία».
Το υπόμνημα απευθυνόταν προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα.

"Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Σε συνέχεια συνάντησης - συζήτησης μαζί σας, σας γνωρίζω με το παρόν υπόμνημα μου την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων - βελτιώσεων που απαιτούνται στην επαρχιακή οδό από τη διασταύρωση Αγίου Γεωργίου Μεγαλόπολης προς τις T.Κ. Καστανοχωρίου και Ισιώματος μέσω της Θωκνίας.
Επισημαίνω, πως από τη διέλευση βαρέων οχημάτων προς τις εγκαταστάσεις του ορυχείου Μαραθούσας του ΛΚΜ και της 4ης Μονάδας του ΑΗΣ Μεγαλόπολης – Β, έχουν προκληθεί σημαντικές φθορές οι οποίες μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις έχουν χειροτερεύσει την κατάσταση. 
Εκτός των φθορών του οδοστρώματος, σε μεγάλο τμήμα του δεν υπάρχει οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, σε αρκετά σημεία κλαδιά θάμνων είναι εντός του οδοστρώματος και επιπρόσθετα, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, για αρκετό διάστημα στην περιοχή επικρατεί ομίχλη που τον καθιστούν επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, ντόπιους, περιηγητές και εργαζόμενους της Δ.Ε.Η. Επιβάλλεται επίσης η αποκατάσταση της γέφυρας του Ελισσώνα με τη σύνταξη μελέτης και την εκτέλεση εργασιών για την αποφυγή πλημυρών στην περιοχή.

Τρίπολη 5-3-2018

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος
Περιφερειακός Σύμβουλος"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...