Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις 18 Απριλίου η συζήτηση στο ΣτΕ για τον ΧΔΒΑ Μεγαλόπολης

Στις 18 Απριλίου η συζήτηση στο ΣτΕ για τον ΧΔΒΑ Μεγαλόπολης

Σε ορισμό νομικών εκπροσώπων προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης για να παρασταθούν ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και να εκπροσωπήσουν από κοινού ή ο καθένας ξεχωριστά τον Δήμο κατά τη δικάσιμο της 18.04.2018 και σε κάθε μετ΄ αναβολή δικάσιμο, οπότε πρόκειται να συζητηθεί η εν λόγω αίτηση ακυρώσεως.

Ο Δήμος να θυμίσουμε ότι άσκησε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας την από 19-09-2011 και με αριθμό κατάθεσης Ε6866/2011 αίτηση ακυρώσεως κατά της υπ΄αριθμ. πρωτ οικ. 200969/05/07/2011 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Πολιτισμού και Τουρισμού («Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων (ΧΔΒΑ) στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας της ΔΕΗ Α.Ε.»).

Η ανωτέρω αίτηση ακυρώσεως έχει προσδιοριστεί προς συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη δικάσιμο της 18ης Απριλίου 2018.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...