Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μηχανοκίνητη διαδήλωση στην Μεγαλόπολη και διαμαρτυρία στα διόδια Μάναρη (vd)

Μηχανοκίνητη διαδήλωση στην Μεγαλόπολη και διαμαρτυρία στα διόδια Μάναρη (vd)

Μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη , ενάντια στο ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ , πραγματοποίηθηκε σήμερα Σάββατο με την συμμετοχή και της Δημοτικής Αρχής Μεγαλόπολης.

Οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν από το ορυχείο Ψαθιού με μηχανήματα έργου και οχήματα και αφού διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο περνώντας από την πλατεία , κατέληξαν στην περιφερειακή οδό προς Τρίπολη.

Οι διαδηλωτές ήθελαν να προχωρήσουν προς τα διόδια Μάναρη αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις τους απαγόρευσαν να συνεχίσουν με τα μηχανήματα μέσα στην Εθνική οδό. Μετά από διαπραγματεύσεις οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην πάρουν τα μεγάλα μηχανήματα μαζί τους , μη θέλοντας να ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς που θα κινούνταν στην Εθνική οδό και συνέχισαν προς τα διόδια.

Εκεί έκαναν συμβολική κατάληψη, φώναξαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και του νομοσχεδίου για την πώληση λιγνιτικών μονάδων και μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς.

Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη παρουσία της Αστυνομίας αφού υπήρχαν δυνάμεις σε όλους τους κόμβους της Εθνικής οδού και στα διόδια. Οι αστυνομικοί είχαν ρητές εντολές να μην επιτρέψουν την είσοδο στην Εθνική των μηχανημάτων των εργαζομένων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...