Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώτης Νίκας: "Ελπιδοφόρο παράδειγμα το Λεωνίδιο"!

Παναγιώτης Νίκας: "Ελπιδοφόρο παράδειγμα το Λεωνίδιο"!
Το Λεωνίδιο επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος είπε ότι αποτελεί ένα θετικό και ελπιδοφόρο παράδειγμα!
Ο ίδιος τονίζει: "Δήμος, επιχειρηματίες, ιδιώτες, εθελοντές γίνονται ένα και αναδεικνύουν την ιδιοπροσωπία της περιοχής, προσφέροντας αυθεντική φιλοξενία! Εκεί, γνώρισα ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον τόπο τους.
Ο Δημήτρης και η Άννα αγωνίζονται για τη διάσωση της Τσακώνικης παράδοσης, της γλώσσας και του πολιτισμού, η Ευγενία και η Ειρήνη εργάζονται εθελοντικά για την ανάπτυξη του Αναρριχητικού Πάρκου του Λεωνιδίου.
Γι' αυτούς, λοιπόν, τους ανθρώπους, αλλά και για όλους εσάς, αξίζει να αγωνιζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας!"

 

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Νίκας είναι τσακωμένος με τη μάσκα; Πρέπει να έχουν πιαστεί άγρια στα χέρια, ε; Μπουνιές, κλοτσιές και τέτοια. Δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο

  • ΑΕΤΟΝΥΧΗΣ
    ΑΕΤΟΝΥΧΗΣ Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κύριος Νίκας και η σύζυγός του επισκέφτηκαν το Λεωνίδιο!
    Μπράβο ελπίζω να τους άρεσε .Την επόμενη φορά παρακαλώ να φορούν μάσκα έτσι όπως προβλέπεται από την Νομοθεσία1!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    μήπως θέλεις να καρπωθείς και τους κόπους κ. Νίκα αυτών των ανθρώπων. Ο δήμος Νότιας ΚΥνουρίας πρέπει να ευλογάει ακόμα και τις επόμενες γενιέςτου Τατούλη και του Γιαννακούρα γιατί ευνοήθηκε ιδιαίτερα κ... κανένα πολιτικό επίπεδο. τα αυτονόητα κάνατε κ. Νίκα. μία σύμβαση για την οποία δεν έχει καμία συμμετοχή... αφήστε λοιπόν τις φανφάρες και κοιτάξτε να μιλήσετε για το μείζον ψέμα σας σχετικά με τη μονάδα στο Αθήναιο. είναι ντροπή...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο,τι είδες κ. Νίκα στο Λεωνίδιο είναι έργα του Πέτρου Τατούλη και του Βαγγέλη Γιαννακούρα . Και το έργο του λιμανιού που σου έτυχε .....να υπογράψεις .....με καθυστέρηση δύο χρόνων. ε΄ναι έργο Τατούλη . Έπίσης και πολλά άλλα που δεν είδες . Στις τοπικές κοινότητες του Δήμου . Όμως πρέπει κανείς να πει πως το μέρος αυτό είναι ξεχωριστού κάλλους , με μεγάλο πολιτιστικό αποτύπωμα . Έργατικός κόσμος ! Και γη που γεννάει !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...