Σε Λεωνίδιο και Τυρό τα γυρίσματα για την ταινία της καμπάνιας “Untold Stories”! (vd)
Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο φίλες που κάνουν διακοπές σε έναν πανέμορφο ελληνικό τόπο. Ωστόσο, η τρίτη φίλη τους δεν μπόρεσε να έρθει μαζί τους.
Στην τηλεφωνική τους συνομιλία μαζί της, η μία από τις δύο κοπέλες προσπαθεί να την «παρηγορήσει» λέγοντάς της πως, στην πραγματικότητα, η εκδρομή είναι… καταστροφική!
Ποιος είναι ο πανέμορφος ελληνικός τόπος που γυρίστηκε η ταινία; Είναι η Τσακωνιά στην Αρκαδία, το πανέμορφο Λεωνίδιο και ο μοναδικός Τυρός!
Δείτε την!
Σχετικά Άρθρα
- Ξεκάθαρος ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλειος Σπανάκης στη Βουλή | "Όλοι οι έλεγχοι αξιολογούν θετικά το Δημοτικό Καταφύγιο Τρίπολης"
- Βλάσης για Ακαδημία Φαρμάκου: "Συνδέουμε εκπαίδευση και αγορά εργασίας - Οι Φαρμακοβιομηχανίες στην Τρίπολη θα χρειαστούν πάνω από 1000 εργαζόμενους"! (vd)
- Γορτυνία | Καθίζηση στο δρόμο από Μαυράδες προς Αετορράχη (εικόνες)
- Αντιδήμαρχος Χασάπης: «Διαθέτουμε ένα σύγχρονο και οργανωμένο καταφύγιο αδέσποτων ζώων»
- Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης | Προτείνει να κλείσουν τα καταστήματα την Τσικνοπέμπτη από τις 2.00 το μεσημέρι και μετά!






