Οι παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς Λεωνιδίου χαρακτηρίζουν σπουδαία στιγμή την απόφαση ίδρυσης λαϊκής στον Τυρό!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΟ!
Η Πρόεδρος της Λαϊκής Αγοράς Λεωνιδίου – Leonidio Farmer’s Market και οι παραγωγοί – μέλη της, εκφράζουμε θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Λεωνιδίου κ. Εμμανουήλ Δολιανίτη, καθώς και προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που υπερψήφισαν την ίδρυση της Λαϊκής Αγοράς στον Τυρό Αρκαδίας.
Με αυτή την πρωτοβουλία, ο Τυρός αποκτά ένα ζωντανό σημείο συνάντησης ανθρώπων, γεύσεων και παραδόσεων. Έναν χώρο που ενώνει, ενισχύει και αναδεικνύει ό,τι πιο αγνό παράγει η περιοχή μας. 

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
Η Πρόεδρος της Λαϊκής Αγοράς Λεωνιδίου – Leonidio Farmer’s Market
και οι παραγωγοί – μέλη της
Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης σε Σμυρνιώτη: «Καλώς τον κι ας άργησε»
- Σμυρνιώτης για Τζιούμη: "Με αστείες δικαιολογίες απέφευγε σαν τον διάβολο το λιβάνι να απευθυνθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού"
- Κώστας Τζιούμης: «Οι μάσκες έπεσαν, η παράταξη του κ. Σμυρνιώτη με δικολαβίες θέλει να καθυστερήσει το έργο»
- Οι Απόκριες γέμισαν χαμόγελα στην Παιδιατρική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής ο Λεωνίδας Λαμπρόπουλος






