Κατολίσθηση στον δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου | Άμεση επέμβαση από τον Αντιδήμαρχο Καμβύση και καθαρισμός στο σημείο! (εικόνες)
Κατολίσθηση σημειώθηκε στη θέση «Λιβάδι» στον επαρχιακό δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου, προκαλώντας προσωρινή μικρή δυσχέρεια στην κυκλοφορία. Το σημείο καθαρίστηκε άμεσα με παρέμβαση ιδιώτη, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Καμβύση.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Ηλία Καμβύση, το περιστατικό αποκαταστάθηκε χωρίς καθυστέρηση, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.
Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι τροχαίο συμβάν που καταγράφηκε στην ευρύτερη περιοχή δεν σχετίζεται με την κατολίσθηση. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, ένα τροχόσπιτο και ένα αγροτικό όχημα, σε διαφορετικά σημεία και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, γλίστρησαν εκτός δρόμου λόγω ολισθηρότητας.
Οι αρμόδιες αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ καλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr



Σχετικά Άρθρα
- Σύνδεσμος Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων δήμων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα και ρεαντεβού στο χωριό! (εικόνες)
- Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στη Μεγαλόπολη
- Νέα ρύθμιση οφειλών προς τον ΕΦΚΑ σε 72 δόσεις!
- Τραγωδία στη Γιάλοβα | 6χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα
- Βασίλης Κανέλλος προς τη δημοτική αρχή Μεγαλόπολης: "Κάποιοι θα πρέπει να σας βάλουν φρένο"






