Δείτε τη συνέντευξη τύπου για τον Πάρνωνα στην Παναρκαδική Ομοσπονδία στην Αθήνα (vd)
Το Leonidio24 παρουσιάζει τη Συνέντευξη Τύπου της «Πρωτοβουλίας για την Προστασία του Κοσμά», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο κτίριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας.
Στο βίντεο καταγράφονται αναλυτικά οι τοποθετήσεις των ομιλητών σχετικά με τις εργασίες εγκατάστασης του αιολικού σταθμού στη θέση «Κορομηλιά – Μαζαράκι», οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που, όπως υποστηρίζεται, ήδη συντελούνται στον Νότιο Πάρνωνα, καθώς και οι νομικές ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί.
Παρουσιάζονται επίσης οι αναφορές στο καθεστώς προστασίας του Πάρνωνα ως «Απόθεμα Βιόσφαιρας» της UNESCO, οι αποφάσεις στήριξης από θεσμικούς φορείς και το κεντρικό αίτημα για άμεση παύση των εργασιών.
Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη και τις δηλώσεις των εκπροσώπων της Πρωτοβουλίας.
Ρεπορτάζ : Μαγδαληνή Καραντούλα
Κάμερα : Ανδρέας Μπόλλας
Σχετικά Άρθρα
- Συνάντηση Τζιούμη με την Ένωση Προέδρων: «Μέσα από διάλογο και συνεργασία, η καλύτερη αξιοποίηση κάθε ευρώ για το τόπο μας» (vd)
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Άγνωστοι ξήλωσαν δένδρο στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας
- Τρίπολη | Εκδήλωση με καφέ ή παγωτό για το Ναό του Αγίου Τρύφωνα
- Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε με συνέργειες να βάζουμε την Τρίπολη ψηλά!»






