Ορκίστηκε νέος υπάλληλος στον δήμο Νότιας Κυνουρίας (εικόνες)
Την Μεγάλη Τρίτη 7/4/26 ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης είχε τη χαρά να πραγματοποιήσει την ορκωμοσία και ανάληψη καθηκόντων του νέου Ηλεκτρολόγου του Δήμου, κ. Τσουκάτου Γιώργου.
"Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των υπηρεσιών και στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Καλωσορίζω το Γιώργο και του εύχομαι καλή αρχή, υγεία και κάθε επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά του!!" τόνισε ο δήμαρχος.
Σχετικά Άρθρα
- Αναβαθμίστηκε το δημοτικό γυμναστήριο στο Λεωνίδιο (vd)
- Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου Τσαγκούρη
- Η Αρκαδία στο επίκεντρο της βιομηχανικής ανάπτυξης | Σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων (vd)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας «Red Code» λόγω κακοκαιρίας ο Δήμος Γορτυνίας
- Κακοκαιρία | Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες






