Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεωνίδιο - Πάνω από 200 παιδιά εξετάστηκαν στο Κινητό Πολυϊατρείο του "Χαμόγελου"!

Λεωνίδιο - Πάνω από 200 παιδιά εξετάστηκαν στο Κινητό Πολυϊατρείο του "Χαμόγελου"!
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, βρέθηκε στο Λεωνίδιο όπου εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικούς ελέγχους στα παιδιά του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Συνολικά εξετάσθηκαν 201 παιδιά, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου στην πλειοψηφία τους, αλλά και μικρότερης ηλικίας. Αξίζει να σημειωθεί πως το κινητό πολυϊατρείο, επισκέφθηκαν και αρκετοί νέοι εφηβικής ηλικίας.
Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική και το Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, την
Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου υπό την αιγίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Η σημαντική αυτή κοινωνική δράση έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους Δημότες και αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς και αλληλοστήριξης στις απαιτητικές συνθήκες ζωής που βιώνουμε.
Ο τομέας της Υγείας είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή μας και η πρόληψη και η ενημέρωση μικρών αλλά και μεγάλων αποτελούν απαραίτητα πλέον στοιχεία για μια ποιοτική ζωή.
Για την πραγματοποίηση της προαναφερθείσας κοινωνικής – ιατρικής δράσης, η συμμετοχή και η συνεισφορά των πολιτών, επαγγελματιών και μη, ήταν αξιοσημείωτη και συγκινητική. Ο εθελοντισμός και
η διάθεση όλων να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, δεν εξέπληξε κανέναν μιας και στα στενά πλαίσια της μικρής μας κοινωνίας, πάντα ο άνθρωπος δείχνει την μεγαλοψυχία του και την συμπόνια για
τον διπλανό του.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει τον Οργανισμό «Το χαμόγελο του Παιδιού» που επισκέφθηκε την περιοχή μας αλλά και για όλο το σπουδαίο έργο που επιτελείται σε πολλούς τομείς.
Ακόμα ευχαριστούμε την Παιδιατρική Κλινική και το Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, και την Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Στο Λεωνίδιο, ένα μεγάλο ευχαριστώ:
 Στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου, τον Δ/ντή Κο Κοντολέων, τον Οδοντίατρο Κο Μαρκαντέ, το
νοσηλευτικό προσωπικό
 Στο νοσηλευτικό προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι»
 Στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου
 Στον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου
 Στην εθελόντρια Καττή Ε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...