Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χορευτικά βραβεία για μικρούς Αρκάδες ομογενείς στο Μόντρεαλ του Καναδά! (εικόνες)

Χορευτικά βραβεία για μικρούς Αρκάδες ομογενείς στο Μόντρεαλ του Καναδά! (εικόνες)

Όπως κάθε χρόνο, όταν τελειώνουν τα μαθήματα χορού που παραδίδει το τμήμα νεολαίας του Συλλόγου Αρκάδων του Μόντρεαλ Καναδά, σε όλα τα παιδιά των μελών του Συλλόγου (τρία τμήματα) έτσι και φέτος ο επικεφαλής του τμήματος Νεολαίας (φέτος είναι η νέα και δραστήρια σύμβουλος,

δεσποινίς Χρυσούλα Δημητριάδη, βοηθούμενη και από την κυρία Μαρία Μιχοπούλου), σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου Κώστα Παναγιωτόπουλο και της Αρτέμιδας Παναγιωτοπούλου, οργάνωσαν πάρτι για την απονομή συμβολικών βραβείων σε όλα τα παιδιά για την προσήλωσή τους στα μαθήματα χορού.

Η αίθουσα του Συλλόγου ήταν κατάμεστη από κόσμο, αφού εκτός από τα ''μαθητούδια'' ήρθαν και πολλοί γονείς, παππούδες και γιαγιάδες για να τα καμαρώσουν.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Θ. Παπαβασιλείου, ο Αντιπρόεδρος Τάσσος Παπακώστας, αλλά και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κυρία Μαίρη Δέρρος, δημοτική σύμβουλος της πόλης του Μόντρεαλ, (Ελληνικής καταγωγής) τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της.

Όλα τα παιδιά και όλοι οι μεγάλοι, εκτός από την χαρά και την υπερηφάνεια που ένοιωσαν, είχαν και την ευκαιρία να φάνε και να διασκεδάσουν με κατάλληλη μουσική.

Αυτά έκανε γνωστά από το Μόντρεαλ, για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, ο Κώστας Καπετάνιος (από το Βαλτεσινίκο).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...