Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκάδες της Αμερικής: «Συνεργάσιμος ο Υπουργός Υγείας, ζητούμε λύσεις και θέλουμε το Νοσοκομείο να λειτουργήσει καλύτερα» (vd)

Αρκάδες της Αμερικής: «Συνεργάσιμος ο Υπουργός Υγείας, ζητούμε λύσεις και θέλουμε το Νοσοκομείο να λειτουργήσει καλύτερα» (vd)

 

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ), ο Πρόεδρος και ο Επίτιμος πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομείου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Δημήτρης Φίλιος και Γιώργος Σιουρούνης, μίλησαν αποκλειστικά στο kalimera-arkadia.gr!

Ο κ. Σιουρούνης είπε ότι τον εξέπληξε ευχάριστα ο Υπουργός, διότι είχε μελετήσει τα θέματα, είχε απαντήσεις και ήταν πολύ συνεργάσιμος. Προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ και θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις. Είπε ότι πρώτο θέμα είναι μία νέα σύμβαση με ασφαλιστικές δικλείδες για να λειτουργήσει καλύτερα το νοσοκομείο. Ζήτησαν την ανάπτυξη του Νοσοκομείου με νέες μονάδες. Ακόμα, ζήτησαν κυλικείο εντός του νοσοκομείου που θα δουλεύει με προσωπικό του νοσοκομείου, θα πουλά σε χαμηλές τιμές και τα έσοδα θα πηγαίνουν σε ανάγκες του Νοσοκομείου. «Δεν ζητάμε κάτι για την Παναρκαδική, ζητάμε το Νοσοκομείο να γίνει ανταγωνιστικό ,εφάμιλλο των νοσοκομείων των Αθηνών» είπε.

Ο κ. Φίλιος είπε ότι πρώτη φορά βλέπει τόση αμεσότητα και αποτελεσματικότητα από την πλευρά ενός Υπουργού. «Εκφράζουμε ικανοποίηση και περιμένουμε την υλοποίηση των αιτημάτων μας» είπε. Επίσης, παραδέχτηκε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι απόδημοι πίστεψαν διαβεβαιώσεις αρμοδίων στο παρελθόν, αλλά τα τελευταία 5-6 χρόνια, έχουν αναλάβει με μεγαλύτερη αμεσότητα και ασκούν πίεση για ζητήματα του Νοσοκομείου.

«Ότι έχουμε ευθύνη και εμείς», παραδέχθηκε ο κ. Σιουρούνης.

Η συνέντευξη είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αγγίζει πολλά θέματα.

Δείτε την ολόκληρη παρακάτω… 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...