Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε όλη την Αμερική ακούστηκε η φωνή του «Καλημέρα Αρκαδία»!

Σε όλη την Αμερική ακούστηκε η φωνή του «Καλημέρα Αρκαδία»!

Στην εκπομπή του Δημήτρη Φίλιου (πρώην Προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής) στο Ελληνικό ραδιόφωνο της Αμερικής cosmosfm μίλησε η ιδιοκτήτρια του «Καλημέρα Αρκαδία» Έλλη Αρτοπούλου, το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή τη συνάντηση που έγινε προ ημερών ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τη Διοίκηση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, για ζητήματα τα οποία αφορούν το Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων, η Έλλη Αρτοπούλου είπε ότι «το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι ένα θέμα το οποίο αγγίζει κάθε πολίτη στην Αρκαδία. Όλοι θέλουμε ένα Νοσοκομείο το οποίο θα λειτουργεί σωστά και κάτω από καλύτερες συνθήκες. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τη λειτουργία του, όπως το ίδιο έχει γίνει σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. Όμως πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και το Νοσοκομείο να αλλάξει επίπεδο.»

Ενώ προσέθεσε ότι «η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη για όλα τα ζητήματα τα οποία φορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Έχει προσπαθήσει επί πολλά χρόνια να πιέσει να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματά του. Τελευταία, η πίεση έγινε ακόμα πιο έντονη και είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις, με τη συνάντηση που υπήρξε προ ημερών με το νέο Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη. Φαίνεται ότι το θέμα αυτό δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.»
Για το ρεπορτάζ στην επαρχία είπε ότι «δεν είναι εύκολο. Έχει πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες σε σχέση με το ρεπορτάζ σε μία μεγάλη πόλη, όπως είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, όπου εκεί είναι πιο απρόσωπα τα πράγματα. Στην Αρκαδία, μπορεί να είναι πιο εύκολο να κάνεις το ρεπορτάζ και πιο δύσκολο να το δημοσιεύσεις. Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις και πιέσεις για διάφορα θέματα αλλά εμείς στο Καλημέρα Αρκαδία αντέχουμε και προχωράμε χωρίς παρωπίδες και αποκλεισμούς.

Η κρίση έχει επηρεάσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιο εύκολο να πέσει κάποιος στην παγίδα να συμβιβαστεί και να επιλέξει μία επιχορήγηση να μπει πάνω από τη δεοντολογία και την αντικειμενικότητά του. Το να επιβιώσεις είναι πολύ δύσκολο. Αλλά, εμείς στο Καλημέρα Αρκαδία έχουμε πάρει την απόφαση να συνεχίσουμε ανεξάρτητοι, χωρίς εξαρτήσεις και προτιμάμε να πάψει να υπάρχει το Μέσο παρά να μπούμε σε ένα αλισβερίσι διαπλοκής.»

Τέλος, για το Καλημέρα Αρκαδία είπε ότι «ξεκίνησε το 2007 ως ένα απλό blog, πολύ γρήγορα έγινε γνωστό και είχε ανοδική πορεία. Τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να το αναπτύξουμε και από blogμετατράπηκε σε μία σύγχρονη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, το kalimera-arkadia.gr.

Να σημειώσω ότι στην ιστοσελίδα υπάρχει μόνιμα μία στήλη για την ομογένεια, όπου ομογενείς μας στέλνουν ειδήσεις και από την Αμερική και από τον Καναδά, αλλά και από τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα. Έχει δημιουργηθεί μία δυναμική στήλη η οποία καλύπτει τα περισσότερα ομογενειακά νέα που αφορούν την Αρκαδία.» 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...