Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τελείωσε ο έλεγχος για τα έργα στο Νοσοκομείο – Συνάντηθηκαν στην Αθήνα ο Υπουργός Υγείας και ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής

Τελείωσε ο έλεγχος για τα έργα στο Νοσοκομείο – Συνάντηθηκαν στην Αθήνα ο Υπουργός Υγείας και ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής

Μία πολύ κρίσιμη συνάντηση έγινε σήμερα ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργο Ρεβελιώτη. Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ζητήματα τα οποία αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Εκεί ήταν επίσης ο ταμίας της ΠΟΑ Ανδρέας Παπαντωνίου, η Κατερίνα Λιάπη που είναι μέλος της ΠΟΑ και ο κ. Καραφωτιάς ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία στην επόμενη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με δικαίωμα ψήφου.

Οι δύο πλευρές μίλησαν για τα αποτελέσματα έλεγχου που έκανε η ελεγκτική εταιρεία Mazars και έχει υποβάλλει σχετική έκθεση για την καθυστέρηση στα έργα ανακαίνισης του Νοσοκομείου.

Με τα συμπεράσματα της έκθεσης θα ασχοληθεί ο νομικός σύμβουλος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και πλέον όποια ερωτήματα υπάρχουν θα τεθούν προς την αιρετή Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Να σημειωθεί ότι στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη άρεσε η ιδέα για ίδρυση νέου κυλικείου με εστιατόριο (εντός του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης) τα έσοδα του οποίου θα πηγαίνουν αποκλειστικά σε ανάγκες του Νοσοκομείου.

Επίσης, αναφέρθηκε ότι πριν το τέλος του χρόνου θα υπογραφεί μία νέα σύμβαση για θέματα τα οποία αφορούν το Νοσοκομείο.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Αρκά συμβούλου του Υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Βαλασόπουλου ο οποίος από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με την υπόθεση αυτή. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...