Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βόμβες» Φίλιου: «Οι διοικήσεις Κουμπούρου και Μαρινάκη ήταν καταστροφικές για το Νοσοκομείο της Τρίπολης» (vd)

«Βόμβες» Φίλιου: «Οι διοικήσεις Κουμπούρου και Μαρινάκη ήταν καταστροφικές για το Νοσοκομείο της Τρίπολης» (vd)

Ο πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Πρόεδρος της Επιτροπής για το Νοσκομείο Δημήτρης Φίλιος μίλησε στο kalimera-arkadia.grκαι αναφέρθηκε σε όλα τα «ανοιχτά ζητήματα» του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νυν Πρόεδρο της ΠΟΑ Γιώργο Ρεβελιώτη, ενώ για τη σημερινή Διοίκηση του «Παναρκαδικού» είπε: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα γίνονται σωστά πράγματα και συνέργειες για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου που όντως έχει αναβαθμιστεί. Θα είμαστε δίπλα στον Διοικητή στα καλά και απέναντί του στα αρνητικά.»

Μίλησε για κακοδιαχείριση των διοικήσεων Κουμπούρου και Μαρινάκη, λέγοντας «Ήταν καταστροφικές και ας έρθουν να μου κάνουν μήνυση».

Ανάφερε ότι «έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις» και τόνισε για τον σημερινό Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ότι ήταν ενημερωμένος και δείχνει διάθεση να ασχοληθεί με τα ζητήματα του Νοσοκομείου.

Είπε επίσης ότι θέλουν να γίνει πιλοτικό το Νοσοκομείο για να έρχονται γιατροί από την Αμερική σε ειδικότητες που δεν υπάρχουν εδώ. Και στόχος είναι να υπογραφεί ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για το σκοπό αυτό.

Ζήτησε να προχωρήσει το αιμοδυναμικό κέντρο ,διότι «γραφειοκρατικά εμπόδια απέτρεψαν τη λειτουργία του και κάπου κολλάει το πράγμα».

Για τις καταπατήσεις είπε ότι «δεν θα αφήσουμε περιουσία που οι προγονοί μας, με τον ιδρώτα τους και του στέρημά τους δώρισαν, όπως και οι σύλλογοι Φιλοδένδρων και ΠΑΝ που αγόρασαν εκτάσεις και τις δώρισαν για να γίνει νοσοκομείο και όχι για να κάνουν κάποιοι ξενοδοχεία»

Για το κυλικείο του Νοσοκομείου είπε ότι πρέπει να το συνδιαχειρίζεται το Νοσοκομείο με την ΠΟΑ προς όφελος άπορων ασθενών και όποιων άλλων αναγκών του Νοσοκομείου.

«Έχουμε πολλά όπλα στη φαρέτρα μας και νομικά και πολιτικά και επικοινωνιακά, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, αν οι υποσχέσεις δεν γίνουν πράξη. Τώρα, πια, έχουμε μάθει.» είπε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...