Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική δωρεά 8.500 $ από Παναρκαδική Ομοσπονδία για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αμερική!

Σημαντική δωρεά 8.500 $ από Παναρκαδική Ομοσπονδία για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αμερική!

Λίγο καιρό πριν, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής οργάνωσε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους και συγκέντρωσαν πάνω από 25 χιλιάδες δολάρια που για το Philoxenia House at Mayo Clinic, το Άγιος Ιάκωβος Retreat Center στο Wisconosin και την Παιδιατρική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η ΠΟΑ έδωσε το πρώτο ποσό, συγκεκριμένα 8.500 δολάρια, στη Philoxenia Society που διαθέτει δύο σπίτια που μένουν ασθενείς με τις οικογένειες τους, που έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Τα δύο σπίτια, που βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, TV υπηρεσία με τον προγραμματισμό από την Ελλάδα και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

«Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η αφοσίωση των μελών της κοινωνίας για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς» λέει ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργος Ρεβελιώτης ο οποίος ζήτησε «να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν με τη δύναμη που μόνο ο Θεός μπορεί να τους δώσει. Ήταν τόσο ευγνώμων για τη δωρεά μας και πραγματικά εκτίμησα την επίσκεψη. Ένιωσα σαν να αισθάνθηκαν ότι οι προσπάθειές τους είχαν εκτιμηθεί και αναγνωρισθεί».

Στο εγγύς μέλλον, η ΠΟΑ θα επισκεφτεί το Μητροπολίτη Σικάγου Ιάκωβο, έτσι ώστε να προσφέρει δωρεά $ 9,000 για τον Αγ. Ιάκωβος Retreat Κέντρο στιγμή που κατασκευάζεται στο Wisconsin.

Επίσης, στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος της ΠΟΑ Γιώργος Ρεβελιώτης και ο ταμίας της ΠΟΑ Ανδρέας Παπαντωνίου θα υποβάλλουν προσφορά δωρεά μας περίπου 9.000 δολάρια στο παιδιατρικό τμήμα του Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...