Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρεβελιώτης προς Γκουντάνη: «Με τη δωρεά σας θα αντιμετωπιστούν άμεσα και καίρια σοβαρά ιατρικά περιστατικά»

Ρεβελιώτης προς Γκουντάνη: «Με τη δωρεά σας θα αντιμετωπιστούν άμεσα και καίρια σοβαρά ιατρικά περιστατικά»

Επιστολή προς την Γιαννούλα Γκουντάνη που δώρισε 600.000 ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης απέστειλε ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιώργος Ρεβελιώτης.

Την επιστολή παρουσιάζει το «Καλημέρα Αρκαδία» και έχει ως εξής:

"Αξιότιμη Κυρία Γκουντάνη,

27 Δεκεμβρίου 2013

Με πολύ μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση της αποδοχής της δωρεάς σας, από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Υπουργείο Υγείας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την Θεάρεστη αυτή προσφορά σας, και να σας εκφράσω ταπεινά την ευγνωμοσύνη μου.

Παρ'όλες τις δυσκολίες πού βρήκατε, δεν σταματήσατε ούτε στιγμή να πιέζετε πάσα υπεύθυνο και προς κάθε κατεύθυνση. Συνεχίσετε αναπόσπαστη να αντιμετωπίζετε τα πάντα ώσπου να γίνει πραγματικότητα το όνειρο σας, να βοηθήσετε στην στελέχωση τον Παναρκαδικού Νοσοκομείού με μια Αιμοδυναμική Μονάδα. Ζήσατε μια ζωή στη ξενιτιά, και πάντα καημός σας ήταν η πατρίδα και οι Πατριώτες σας. Δεν ξεχάσατε ποτέ από πού κατάγεστε και η καρδιά σας ήταν πάντα στο τόπο πού μεγαλώσατε και στα χώματα της Αρκαδίας.

Αναμφίβολα πολλές φορές δωρεές σαν και τη δική σας, έχουν γίνει από ομογενείς αλλά και γηγενείς και είναι πραγματικά κρίμα και ντροπή να αντιμετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες, στο να γίνουν αποδεκτές από το Ελληνικό Δημόσιο. Ωστόσο οι ομογενείς πάντα Θα είναι στο πλευρό της Πατρίδας τούς και Θα τιμούν τον Ελληνισμό με κάθε δυνατό τρόπο. Κάπως έτσι τιμήσατε και εσείς τις ρίζες σας.

Το τμήμα πού Θα δημιουργηθεί θα αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση τον Παναρκαδικού Νοσοκομείου, ενώ με τη λειτουργία τον θα αντιμετωπιστούν άμεσα και καίρια σοβαρά ιατρικά περιστατικά.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς και στην οικογένεια σας, για την εγκάρδια αυτή προσφορά! Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και μακάρι να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι της προσφορά σας αυτής.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ν. Ρεβελιώτης 'Ύπατος Πρόεδρος Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...