Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες εκδηλώσεις της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά!

Οι επόμενες εκδηλώσεις της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά!

Ανακοινώθηκαν οι επόμενες εκδηλώσεις της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά. Αρχή θα γίνει με την κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Συλλόγου, όπου εκτός από την πατροπαράδοτη κοπή της πίτας το Δ/Σ σε συνεργασία με το Γυναικείο Τμήμα θα έχει ετοιμάσει για σας ένα πλήρες δείπνο! Και στη συνέχεια θ' ακολουθήσει – όπως κάθε φορά – Γλέντι Ελληνικό, με τον Dj Τάσο Παπακώστα.

Η επόμενη εκδήλωση που θα είναι και η κορυφαία της χρονιάς, είναι ο ετήσιος χορός!
Μέχρι τις 08 Μαρτίου σύσσωμο το Δ/Σ και το Γ/Τ του Συλλόγου θα αφιερώσουν όλο τον χρόνο για την άρτια οργάνωση αυτής της χοροεσπερίδας.

«Φέτος γι' αυτή τη βραδιά φέρνουμε για πρώτη φορά στο Μόντρεαλ 2 δημοφιλείς Αρκάδες Καλλιτέχνες. Την νεαρά και ανερχόμενη φωνή στο δημοτικό τραγούδι, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και στο κλαρίνο τον ανεπανάληπτο ΠΑΝΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ! Μέλημά μας επίσης,- εκτός των άλλων – θα είναι και η έκδοση του πολυσέλιδου και πολύχρωμου Άλμπουμ, με πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες από την 53ων χρόνων δράσης του Συλλόγου μας, καθώς και πολλά ιστορικά ντοκουμέντα από την δράση των οπλαρχηγών της Αρκαδίας κατά την επανάσταση του 1821, με επικεφαλής τον θρυλικό ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
Επίσης σε πολλές από τις σελίδες αυτού του Άλμπουμ θα δείτε όλες τις Αρκαδικές επιχειρήσεις και όχι μόνο ,αλλά και πολλούς απλούς συμπατριώτες μας που μας στηρίζουν οικονομικά κάθε χρόνο.
Κρατήστε φίλοι μου από τώρα αυτή την ημερομηνία,08/03/13 στο πρόγραμμά σας και....δεν θα χάσετε.!!!! Έως τότε βέβαια εγώ θα είμαι εδώ και θα σας το ξαναθυμίσω...
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς.
Για το Δ/Σ: Κώστας Καπετάνιος.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...