Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικό τραπέζι με μοναδικά φαγητά παρουσίασε η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά στο Μόντρεαλ (vd)!

Αρκαδικό τραπέζι με μοναδικά φαγητά παρουσίασε η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά στο Μόντρεαλ (vd)!

Την περασμένη Κυριακή 26 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή 12 και πλέον εθνικό/τοπικών συλλόγων (μεταξύ αυτών και της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά) της ευρύτερης περιοχής του Μόντρεαλ, η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ οργάνωσε και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την παραπάνω εκδήλωση.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν, η οικονομική ενίσχυση των Ελληνικών σχολείων Σωκράτης, Δημοσθένης, Πλάτων και Όμηρος που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή του Μόντρεαλ.

Ο Κώστας Καπετάνιος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά) αναφέρει σε ανακοίνωση: «Εκτός από τον πλούσιο Παν - Ελλαδικό μπουφέ, είχαμε όλοι την χαρά να καμαρώσουμε τα χορευτικά όλων των συλλόγων. Δηλαδή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας! Τα ποιο πολλά από αυτά είναι απόφοιτα των Ελληνικών Σχολείων και τα μικρότερα, τωρινοί μαθητές & μαθήτριες.
Ο κάθε ένας από τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ετοίμασε και προσέφερε δωρεάν παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα από την περιοχή της Ελλάδας που αντιπροσωπεύει. Έτσι στην μεγάλη αίθουσα του Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρο δημιουργήθηκε ένας απέραντος Παν/Ελλαδικός Μπουφές!
Ο Σύλλογός μας - εκτός τον άλλων - συμμετείχε και στην οργανωτική επιτροπή με δυο μέλη του συμβουλίου μας.

Η κυρία Μαρία Μιχοπούλου,(Πρόεδρος του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου) ήταν υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων, και υπεύθυνη του καλλιτεχνικού προγράμματος. Και μάλιστα ήταν εκείνη που πρότεινε τον τίτλο ΓΕΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ και έγινε ομόφωνα αποδεκτός από την οργανωτική επιτροπή.

Ο κύριος Τάσος Παπακώστας,(Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας,) ήταν υπεύθυνος των εισιτηρίων εισόδου και γενικά όλων των εισπράξεων της εκδήλωσης. Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ/Σ και του Γυναικείου τμήματος βοήθησαν πολύ για να παρουσίασει ο Σύλλογός μας ένα καταπληκτικό Αρκαδικό τραπέζι με ψητά γουρουνόπουλα, πηχτή και γαλατόπιτα
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήταν για καλό σκοπό....».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...