Ο Κώστας Τζιούμης στην Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Αρκάδες ομογενείς στις Η.Π.Α.
Την Κυριακή, 2.11.2025, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης παρέστη στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο Σικάγο των ΗΠΑ.
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απανταχού Παναρκάδων, καθώς και δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Η παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών με την ομογένεια και την προβολή της Τρίπολης και της Αρκαδίας στο εξωτερικό.
Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης αναφέρει: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση να βρισκόμαστε κοντά στους συμπατριώτες μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, να τιμούμε μαζί τη μνήμη των Παναρκάδων που έφυγαν από τη ζωή και να γιορτάζουμε την εθνική μας επέτειο. Η ενότητα και η αγάπη για την πατρίδα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο όλων των Αρκάδων, όπου κι αν βρίσκονται».
Σχετικά Άρθρα
- EKAB | Εκπαιδευτική δράση στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς 2026
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- ΕΠΙΣΗΜΟ | Αυξάνεται κατά 30% το επίδομα θέρμανσης
- Η ταινία "Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια" του Θανάση Νεοφώτιστου που γυρίστηκε στη Δημητσάνα αποσύρεται από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
- Ομόφωνο «ναι» για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της παράκαμψη Λεωνιδίου (vd)
1 σχόλιο
-
Συγχαρητήρια δήμαρχε εκπροσώπησες επάξια την πόλη μας στην ομογένεια






