Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικό γλέντι στην «καρδιά» του Καναδά – Συγκίνηση και πολύ κέφι για τους ομογενείς! (εικόνες)

Αρκαδικό γλέντι στην «καρδιά» του Καναδά – Συγκίνηση και πολύ κέφι για τους ομογενείς! (εικόνες)
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή του κόσμου στον ετήσιο χορό της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, στο Μόντρεαλ!
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Αδελφότητας κ. Κώστας Καπετάνιος αναφέρει: «Το πρόγραμμα της βραδιάς άρχισε με το ''SERVICE.'' Σε ελάχιστο χρόνο το έμπειρο προσωπικό της αίθουσας είχε σερβίρει το πλήρες μενού σε όλα τα τραπέζια.
Ακολούθησε η παρουσίαση των μουσικών μας από Ελλάδα. Σύσσωμο και όρθιο το πλήθος με παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχτηκε την Μαρίνα Παναγιωτοπούλου ( τραγούδι & λαούτο) και τον Πάνο Ηλιόπουλο, (στο κλαρίνο.)
Σχεδόν ταυτόχρονα ακολουθούν τα χορευτικά μας τμήματα υπό την καθοδήγηση του επί σειρά ετών χοροδιδασκάλου μας, Κώστα Παναγιωτόπουλου.
Και πάλι όλος ο κόσμος όρθιος, χειροκροτεί ασταμάτητα τα παιδιά μας που τα βλέπει να μπαίνουν στην αίθουσα ντυμένα με τις Εθνικές ενδυμασίες της πατρίδας μας έτοιμα να μας καταπλήξουν με τις χορευτικές του φιγούρες.
Εδώ θέλω να κάνω μια παρένθεση, και να πω σε όλους εσάς τους μακρινούς μας φίλους, ότι ο Σύλλογός μας παραδίδει δωρεάν μαθήματα χορού σε όλα τα παιδιά των μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Διαθέτουμε τρία χορευτικά Γκρουπ. Μικρής,μεσαίας,και μεγαλύτερης ηλικίας)
Αυτά τα παιδιά που εσείς βλέπετε, εμείς τα είδαμε ζωντανά, και είναι δύσκολο να σας περιγράψω την συγκίνηση που νιώσαμε, κυρίως εμείς οι μεγάλοι (Παππούδες.& Γιαγιάδες.).
Τέλος μετά την καταπληκτική παρουσία των χορευτικών μας, ο Πάνος και η Μαρίνα, πλαισιωμένοι από την τοπική μας ορχήστρα, έπιασαν κανονικά δουλειά.
Κεφάτοι και αποφασισμένοι να μας ξεσηκώσουν, και το έκαναν.!!! Το Δ/Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κύριο Θανάση Παπαβασιλείου, άνοιξε πρώτο τον χορό με... ''ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ'', που τόσο υπέροχα ερμήνευσε η νεαρή Μαρίνα. Καμάρι της πατρίδας μας της ΑΡΚΑΔΙΑΣ!
Από κεί και μετά έγινε'' Όοο χαμός.!!!!!'' Σας το είχα πει εξάλλου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...