Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα χορηγία ετοιμάζουν οι ομογενείς Αρκάδες της Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Νέα χορηγία ετοιμάζουν οι ομογενείς Αρκάδες της Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

{pgslideshow id=292|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής (Π.Ο.Α), με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Γιώργο Ρεβελιώτη.

Κατά την διάρκειά της υπήρξε από τον Υπουργό Υγείας στον Πρόεδρο και τα μέλη της Π.Ο.Α, ενημέρωση τόσο για τη λειτουργία και την προσπάθεια αναδιάρθρωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όσο και για την ανάγκη προσαρμογής των δαπανών του συστήματος στο πλαίσιο των νέων δημοσιονομικών συνθηκών.

Ιδιαίτερη και εκτενής μνεία έγινε στα προβλήματα τα οποία απασχολούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου ο κ. Λυκουρέντζος εξέφρασε την επιθυμία περαιτέρω ενίσχυσης των δεσμών της Ομοσπονδίας με το Νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντας ως «απαραίτητη» την διεύρυνση της συνεργασίας στο πλαίσιο του νέου νομικού καθεστώτος λειτουργίας των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας. Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση αποδέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας να εκπροσωπηθεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου, όταν αυτό  οριστεί.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, σε συνέχεια της συνεργασίας της με την Ελληνική κυβέρνηση για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, δεσμεύτηκε για την υποβολή προτάσεων οικονομικής στήριξής του, αναφορικά με την αγορά εξοπλισμού και νοσοκομειακών υλικών, αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία του, πρόθεση την οποία χαιρέτισε ο κ. Υπουργός.  Η χορηγία της Π.Ο.Α θα προέλθει από εισφορές ιατρικών συλλόγων τόσο Αρκάδων, όσο και γενικότερα Ελλήνων της Αμερικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...