Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα προβλήματα για το έργο ΣΔΙΤ | Ακυρώθηκε η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις!

Νέα προβλήματα για το έργο ΣΔΙΤ | Ακυρώθηκε η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις!

Δεκτή έγινε η προσφυγή που είχαν καταθέσει οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος,από τις 28-3-2019 στην Επιτροπή του άρθρου 68 του π.δ. 30/1996 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κατά των αποφάσεων απαλλοτριώσεων που λήφθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 13ης Μαρτίου 2019 για το έργο αυτό λόγω μη νόμιμης σύγκλησής του. Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Αλεξανδρής ο οποίος προχώρησε στην εξής δήλωση .. 

"Υπερασπίζουμε τη νομιμότητα απέναντι στην αντιδημοκρατική εκτροπή της Περιφερειακής Αρχής της Πελοποννήσου και της τακτικής της «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» προκειμένου να νομιμοποιήσει ένα «αμαρτωλό» έργο.
Για μια ακόμη φορά διατυπώνουμε την σταθερή αντίθεση μας στην ουσία της επιλογής της διαχείρισης των απορριμμάτων από την Περιφερειακή Αρχή και την κυβέρνηση προτάσσοντας και διεκδικώντας ένα διαφορετικό μοντέλο εναλλακτικής, και αποκεντρωμένης διαχείρισης, φιλικό στο περιβάλλον και οικονομικό για τους πολίτες."

8 σχόλια

  • ξουτ
    ξουτ Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο ταμπουρώσου εκεί στην Περιφέρεια και μην παραδίδεις σε κανέναν ! Να πάνε όλοι να κάνουν τούμπες. Εσύ θα είσαι ο εσαεί Περιφερειάρχης. Τι θέλει ο Νίκας ? Τα κλειδιά !!!! όχι δεν θα του δώσεις τίποτα ! Και μην ξεχάσεις σήκωσε και μια επαναστατική παντιέρα απέξω να την βλέπουν όλοι και μην το κουνάς ρούπι από την Περιφέρεια ! Που θα πάει μια δυο φορές θα βαρεθούνε να σου ζητάνε παραδόσεις και κουραφέξαλα ! Τίποτα ανεξάρτητο γκουβέρνο εσύ ! Ακου θέλουν εξηγήσεις και παράδοση οι χτεσινοί !!!!!!!!

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΛΕ ΦΙΛΕ 17.28 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΑ ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ! Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ! ΟΙ 17 ΕΙΝΑΙ 17 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 26 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!!! ΑΡΑ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΣΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 26 ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΘΕΤΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ !!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ !!!! η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΡΕΑΚΙ !!!!!!

  • ΑΛΛΟΣ  ΦΙΛΟΣ
    ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 67 ΣΤΟΥΣ 100 , ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ . ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ . Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ , ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΜΕ 17 ΕΔΡΕΣ , ΟΣΕΣ ΔΗΛ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΑΣ . ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .........

  • ΕΝΑΣ  ΦΙΛΟΣ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΈΤΡΟ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΡΊΞΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΦΙΛΕ. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ. ΦΥΓΕ ΜΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ .........ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ..........

  • Ο  Ντελάλης  της  γειτονιάς
    Ο Ντελάλης της γειτονιάς Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 08:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γονατογράφημα του Πέτρου παίρνει την εκδίκηση του ...........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    TO ΣKOYΠIΔOEPΓOΣTAΣIO EINAI TO MONO EPΓOΣTAΣIO ΠOY 35 XPONIA TΩPA ΦEPNEI O TATOYΛHΣ ΣTHN APKAΔIA ΠOY ΠEΘAINEI.. ΠOIO EPΓO 9 XPONIA, TIΠOTA NOMIMO, OYTE TH ΓH ΔEN EXEI KI AΣ TON ΣΠPΩXNEI H KYBEPNHΣH..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ . ΠΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ; ; ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ .......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...