Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πετράκος: "Οφείλει η νέα Περιφερειακή Αρχή να εγκαταλείψει το σχέδιο ΣΔΙΤ του κ. Τατούλη"

Πετράκος: "Οφείλει η νέα Περιφερειακή Αρχή να εγκαταλείψει το σχέδιο ΣΔΙΤ του κ. Τατούλη"

Μετά την ακύρωση των αποφάσεων του περιφερειακού συμβουλίου για τις απαλλοτριώσεις, σχετικά με το έργο ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμμάτων, ύστερα από προσφυγές που έγινε δεκτές, ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος, τόνισε … «Υπερασπίζουμε τη νομιμότητα απέναντι στην αντιδημοκρατική εκτροπή της Περιφερειακής Αρχής της Πελοποννήσου και της τακτικής της «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» προκειμένου να νομιμοποιήσει ένα «αμαρτωλό» έργο.

Για μια ακόμη φορά διατυπώνουμε την σταθερή αντίθεση μας στην ουσία της επιλογής της διαχείρισης των απορριμμάτων από την Περιφερειακή Αρχή και την κυβέρνηση προτάσσοντας και διεκδικώντας ένα διαφορετικό μοντέλο εναλλακτικής, και αποκεντρωμένης διαχείρισης, φιλικό στο περιβάλλον και οικονομικό για τους πολίτες.

Οφείλει η νέα Περιφερειακή Αρχή να εγκαταλείψει το σχέδιο ΣΔΙΤ του κ. Τατούλη. Δεν μπορεί πλέον να μας λέει ότι δεν γίνεται αλλιώς.

Τώρα μπορεί και πρέπει να υπάρξει λύση βιώσιμη για το περιβάλλον και οικονομικά συμφέρουσα για τους πολίτες της Πελοποννήσου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...