Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γατσόπουλος στο Best: «Το έργο ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια δεν μπορεί να εκτελεστεί, αν δεν αποκτηθούν όλα τα ακίνητα που χρειάζονται» (vd)

Γατσόπουλος στο Best: «Το έργο ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια δεν μπορεί να εκτελεστεί, αν δεν αποκτηθούν όλα τα ακίνητα που χρειάζονται» (vd)

Ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις σχετικά με το έργο ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Για την εξέλιξη αυτή, μίλησε ο δικηγόρος Τάκης Γατσόπουλος στο Best TV και στον Θέμη Κανελλόπουλο. Ο κ. Γατσόπουλος μίλησε για απόφαση – κόλαφο και πρόσθεσε ...

«Είναι και μία προσωπική δικαίωση, αν κι αυτό έχει μικρή σημασία. Σημαντικό είναι ότι κάποιοι θεσμοί έδειξαν ότι λειτουργούν. Αυτή η απόφαση λήφθηκε στις 28/5/2019 και σήμερα δημοσιοποιήθηκε. Δεν πρόκειται για μία μετεκλογική απόφαση και έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υπάρχουν κάποια πρακτικά που δεν αναγνωρίζει αυτή η επιτροπή, είναι μια μεθόδευση που αποδοκιμάζεται».

Για το μέλλον αυτού του έργου, ο Αρκάς δικηγόρος, είπε: «Το έργο δεν εκτελείται, δεν πρόκειται να αρχίζει να αν δεν αποκτηθεί το σύνολο των ακινήτων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεσή του. Επομένως, πρέπει να ληφθούν νέες αποφάσεις, εφόσον αυτό είναι βούληση της νέας περιφερειακής αρχής. Υπάρχει όμως χρόνος τώρα αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος, ίσως από μηδενική βάση.»

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΕ , ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .......ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ .....!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...