Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου: «Αφήστε τον «κλεφτοπόλεμο» & την θεωρία της «καμένης γης» και μιλήστε καθαρά κ. Νίκα»

Νικολάκου: «Αφήστε τον «κλεφτοπόλεμο» & την θεωρία της «καμένης γης» και μιλήστε καθαρά κ. Νίκα»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυρίου Νίκα στο θέμα της διαχείρισης  απορριμμάτων η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κύρια Κωνσταντίνα Νικολάκου  δήλωσε:

Δεν πείθουν κανέναν τα «κροκοδείλια» δάκρυα του κυρίου Νίκα για την κατάσταση που επικρατεί σε Δήμους της Πελοποννήσου σε σχέση με την διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Νίκας είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ολοκλήρωση του έργου ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με δεδομένο ότι ως πρόεδρος της ΠΕΔ πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις τη μοναδική νόμιμη λύση που θα έβγαζε την Πελοπόννησο από το αδιέξοδο και θα την οδηγούσε στην αειφορία.

Του αποστέλλουμε ηχηρό και αυστηρό μήνυμα, να εγκαταλείψει τελείως τις «πονηρές» σκέψεις που έχει στο μυαλό του αυτός και οι συνομιλητές του.

Tο έργο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη δεν μπορεί να το σταματήσει κανένας. Η σύμβαση ήδη έχει υπογραφεί και το έργο θα υλοποιηθεί.

Δεν μας έχει απαντήσει φυσικά ποτέ και εμείς θα συνεχίσουμε να τον ρωτάμε δημόσια, πώς διαχειρίστηκε ως Δήμαρχος Καλαμάτας, με απευθείας αναθέσεις σε σκουπιδοεργολάβο 7,5 εκ. ευρώ για την μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας.

Σε ότι αφορά την μεθοδευμένη και συνεχή προσπάθεια του ως νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης να επενδύσει στην πολιτική αντίληψη της «καμένης γης» ώστε να καλύψει την αδράνειά του και την απουσία πολιτικού σχεδιασμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ενημερώνουμε ότι όσα ψεύδη και συκοφαντίες και αν συνεχίσει να λέει εναντίον του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν την άγνοια και την ανικανότητα του.

Πρέπει επιτέλους ο κ. Νίκας να σταματήσει να παρουσιάζεται άλλοτε ως «εισαγγελέας» που αποδίδει κατηγορίες και άλλοτε ως «καλογερομόναχος» που συνεργάζεται με όλους. Να μιλήσει επιτέλους για τον σχεδιασμό, το πρόγραμμα του και τις λύσεις που προτείνει για τα προβλήματα των πολιτών.

Το μεγάλο έργο του Πέτρου Τατούλη, δεν μπορεί να ακυρωθεί ότι και αν «σκαρφιστεί» ο κ. Νίκας.

Στην επόμενη Περιφερειακή περίοδο οι 17 νεοεκλεγέντες σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου ως μια γροθιά θα αγωνιστούν ώστε η Πελοπόννησος να μην γυρίσει πίσω. Θα υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, τα μεγάλα έργα της νυν Περιφερειακής Αρχής για την ολοκλήρωση της αναπτυξιακής πορείας που έχει τα τελευταία χρόνια η Πελοπόννησος.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ ! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει θράσος και μιλάει η κυρία...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    το πιο συντομο ανεκδοτο ! τα σκουπιδια του Τατούλη !!!!!! χαχαχαχαχαχα !! Μπάζα είσαστε για τα μπάζα. Πόσες φορές έχετε εξαγγείλει ρε ψευτρόνια ότι ξεκιναει το έργο και ακόμη έργο δεν βλέπουμε?????? πηγαινετε στο καλό τώρα και να μας γράφετε ξεφτέρια της οκάς !!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 08:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Λεβιδιώτη δήθεν αγανακτισμένε άσε το "Νίκιο" κήρυγμα. Πριν με τον Τατούλη έγλειφες και τις πέτρες ακόμη και τώρα ποιος ξέρει το σου έταξε ο Βλάσσης με τον Νίκα για να γράφεις αρλούμπες

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΕΛΑ ΝΤΙΝΑ !

  •  ενας  αγανακτισμενος  Λεβιδιώτης
    ενας αγανακτισμενος Λεβιδιώτης Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιοι μεγαλο έργο ρε αχρηστοι ! 9 χρονια το μαγειρευετε και εισαστε ακομη στο μηδεν. ποιο εργο !!!!!!! Αντε απο δω τη μια σας φταιει ο ενας και την αλλη σας φταιει ο άλλος! Γιαυτό σας πηρε χαμπάρι και ο κοσμος και σας εστειλε στο χρονοντουλαπο !!!! Εκει στη Β εθνικη μαζί με τον ......... ατρομητο και τη Παναχαική !!!!! Χα χα χα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...