Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαντάς: «Ο κύριος Τατούλης με απόφαση του λαού περνά πλέον στην ιστορία, εγώ κοιτάζω πλέον μόνο μπροστά»

Μαντάς: «Ο κύριος Τατούλης με απόφαση του λαού περνά πλέον στην ιστορία, εγώ κοιτάζω πλέον μόνο μπροστά»

ΛΙΓΑ  24ωρα μετά την εκλογή του  βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά  με την Νέα Δημοκρατία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο επικοινωνήσαμε με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή.

Ο κύριος Μαντάς θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του Ρ/Σ FOCUS, τον κόσμο της Μεσσηνίας που τον τίμησε με την ψήφο του και του έδωσε την δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Μεσσηνία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε ερώτησή μας αν είναι  έτοιμος να αγωνισθεί από  την θέση του βουλευτή τώρα πλέον για την Μεσσηνία αφού είναι λογικό ότι η κούραση είναι μεγάλη λόγω και των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες είχε ενεργό ρόλο αλλά και των βουλευτικών, μας είπε ότι  φυσικά και είναι  πανέτοιμος, αφού η εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να μην χαθεί καθόλου χρόνος!

Μας μίλησε για τις αλλαγές στις οποίες αναμένεται να προβεί η νέα κυβέρνηση και τα νέα νομοσχέδια που θα κατατεθούν. Μέσα από  τα όσα έλεγε προέκυψε ότι θα είναι στο πλευρό των αγροτών της Μεσσηνίας που έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τελευταία, κάτι το οποίο και μας επιβεβαίωσε σε ερώτηση που τέθηκε επί του θέματος, αφού όπως μας είπε, λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά και την θέση που κατείχε είναι σε θέση να γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών της Μεσσηνίας και ότι θα μεριμνήσει τόσο εκείνος αλλά και ότι γενικότερα είναι μέσα στο πρόγραμμα της κυβέρνησης η ενίσχυση και στήριξη του αγροτικού κόσμου.

Ερωτηθείς ο Π. Μαντάς για την κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική τις τελευταίες ημέρες και για το κατά πόσον η πολιτική προστασία στην Μεσσηνία είναι σε ετοιμότητα για κάτι ανάλογο, εξέφρασε την λύπη του για τα όσα συνέβησαν στην Χαλκιδική, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της κακοκαιρίας.

Μας είπε ότι η Πολιτική Προστασία είναι πανέτοιμη αλλά δεν αναμένεται να συμβεί κάτι αντίστοιχο στην Μεσσηνία, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην πανικοβάλουμε τον κόσμο.

Τέλος, σχολιάζοντας για τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο και τις αιχμές Τατούλη, προεκλογικά εναντίον του, αρκέστηκε να πει: «ο κύριος Τατούλης με απόφαση του λαού περνά πλέον στην ιστορία, εγώ κοιτάζω πλέον μόνο μπροστά».

Δήμητρα Σκρεπετού

https://foninews.gr/

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΑ .......Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ , Η ΟΠΟΙΑ , ΚΑΤΑ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ . ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ! ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΣΟΥ , ΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...