Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στα Γιάννινα Νίκας και Σκαντζός - Έρχονται εξελίξεις για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο!

Στα Γιάννινα Νίκας και Σκαντζός - Έρχονται εξελίξεις για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο!

Σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τους εκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους, Μανώλη Σκαντζό από την Αρκαδία και Ανδρέα Τσουκαλά από τη Μεσσηνία μετέβη στα Γιάννενα, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον εκπρόσωπο της εταιρείας που λειτουργεί το εκεί εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, το οποίο ο Π. Νίκας θα επισκεφθεί, καθώς και με την Αντιπεριφερειάρχη Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία έχει χειριστεί το θέμα επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Πρόκειται για μία επίσκεψη η οποία δείχνει το ενδιαφέρον της νέας περιφερειακής αρχής για το τεράστιο πρόβλημα που παραμένει άλυτο στην Πελοπόννησο και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρεθεί μία ουσιαστική λύση, το συντομότερο δυνατόν.

Χαρακτηριστικά ήταν και τα όσα σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση BEST, προσφάτως ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. "Συνιστώ ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να κινήσουν οι Δήμαρχοι τις διαδικασίες για να βγει η τουριστική περίοδο και από το Σεπτέμβριο τα πράγματα θα πάρουν την πορεία που πρέπει να πάρουν".

© 2019 - www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Πέτρος Διαμαντόπουλος - Καλαμάτα
    Πέτρος Διαμαντόπουλος - Καλαμάτα Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ γελάνε και οι πέτρες! Ο Νίκας δεν είναι αυτός ο Δημαρχούκος που έστελνε τα απορρίμματα της πόλης του στο δάσος της Φολόης?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ . ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ . Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . . . ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ , ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .......ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ..........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...