Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκαντζός για το έργο ΣΔΙΤ: «Μέχρι τον Δεκέμβριο θα ενεργοποιηθεί η σύμβαση και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα πάψουν να υπάρχουν χωματερές»

Σκαντζός για το έργο ΣΔΙΤ: «Μέχρι τον Δεκέμβριο θα ενεργοποιηθεί η σύμβαση και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα πάψουν να υπάρχουν χωματερές»

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στην Τόνια Μεγρέμη μίλησε ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Σκαντζός, για την επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στην Ήπειρο.

Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι το Νο1 ένα πρόβλημα για την Πελοπόννησο, αφού προς το παρόν δεν έχει υπάρξει λύση.

Ο κ. Σκαντζός τόνισε ότι παρά τις διαφωνίες που μπορεί  να υπάρχουν για το συγκεκριμένο έργο ΣΔΙΤ, μέσα στη Δημοκρατία πρέπει να γίνεται σεβαστή η απόφαση της πλειοψηφίας και για το λόγο αυτό υπογράμμισε πως πρώτος στόχος είναι να ενεργοποιηθεί η σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο στην Πελοπόννησο.

Για το εργοστάσιο στην Ήπειρο, είπε ότι λειτουργεί τέλεια και γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά, με σεβασμό στο περιβάλλον.

«Μέχρι τον Δεκέμβριο να ενεργοποιηθεί η σύμβαση και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να πάψουν να υπάρχουν χωματερές» είπε ο κ. Σκαντζός, ενώ προανήγγειλε συνάντηση με αρμόδιους υπουργού για να βελτιωθούν κάποια στοιχεία του έργου.

Επίσης, μίλησε για ένα πρόγραμμα μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου, για διαλογή απορριμμάτων στην πηγή, σε συνεργασία με τους Δήμους, με στόχο τη μείωση του συνολικού όγκου των απορριμμάτων.

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜORE THAN ........ δεν εχω λόγια σαν απάντηση στην τόση βλακεία ! Αρνεισαι πια και να εξηγείς πώς αυτοί που παρεμπόδισαν πεισματικά το μεγάλο έργο των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο , έρχονται τώρα να προβάλουν το εργο της Ηπείρου ως πρότυπο . Που κτίστηκε στα πρότυπα του δικού μας ......και αίφνης .......ω! του θαύματος , θα το επισπεύσει ο Νίκας .

  • More Than
    More Than Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο Μανωλη, τωρα που δεν υπαρχουν αυτα που κρατουσαν την Αρκαδια δεσμια συμφεροντων θα γινει η προοδος πουμας αξιζει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΑΝΤΖΟΣ : Ο ορισμός της κωλοτούμπας!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...