Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς έξω από το Πόρτο Χέλι

Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς έξω από το Πόρτο Χέλι

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το βράδυ της Παρασκευής (9/8), όπου στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλισυγκρούστηκαν δύο σκάφη.

Από τη σύγκρουση υπάρχουν δύο νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματίας η οποία μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο κοντινό νοσοκομείο.

Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος  στο οποίο επέβαιναν συνολικά οκτώ με δέκα Βρετανοί τουρίστες που έπλεε στην περιοχή -υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες- συγκρούστηκε με μικρό ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τρεις Έλληνες εκ' των οποίων προέρχονται και τα θύματα.

Το σκάφος πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το μικρό βαρκάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους επιβάτες του τέντερ και να τραυματιστεί άλλο ένα.

Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.

Επίσης, ιδιωτικά σκάφη και θαλάσσια ταξί σπεύδουν στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης και τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

Το υπουργείο Ναυτιλίας σε ενημέρωσή του για το περιστατικό αναφέρει:

«Σύγκρουση φουσκωτού σκάφους με περίπου 10 αλλοδαπούς επιβαίνοντες με ξύλινο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Θυνί  Αργολίδας.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η βύθιση του ξύλινου σκάφους, η ανάσυρση 2 σορών αδρών και ο σοβαρός τραυματισμός γυναίκας, οι οποίοι επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος στο σημείο σπεύδουν 4 πλωτά σκάφη, 2 θαλάσσια ταξί και αναμένεται και ομάδα ΜΥΑ (Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών)».

Φωτογραφία αρχείου (Eurokinissi)

https://www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...