Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εντυπωσιακό ντουέτο Πρωτοψάλτη με έναν ιερέα στο Άργος! (vd)

Εντυπωσιακό ντουέτο Πρωτοψάλτη με έναν ιερέα στο Άργος! (vd)

Απρόσμενο φινάλε είχε η συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, το βράδυ του Σαββάτου, με μια ανθρώπινη και ευχάριστη σκηνή, όταν η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέβηκε στις κερκίδες, πλησίασε έναν ιερέα, του έδωσε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά μαζί του.

Το ντουέτο καταχειροκροτούμενο από χιλιάδες κόσμου, που βρισκόταν στη συναυλία –με  χορηγό επικοινωνίας το Portal anagnostis.org-, άρχισε να τραγουδά «Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές, των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο...».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά τη διάρκεια του τραγουδιού αγκαλιάζει τον ιερέα, ο οποίος σηκώνοντας τα χέρια συνέχιζε το τραγούδι. Εκείνος ανοίγει ξανά τα χέρια του και η τραγουδίστρια χαμογελώντας ακούγεται να λέει:

«Θα μας συγχωρέσει ο Θεός. Θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος πάλι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πρόκειται για τον παπά - Κώστα Ξανθόπουλο, εφημέριο στο χωριό Πυργιώτικα του Ναυπλίου, ο οποίος είχε πάει να ακούσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Εντυπωσιακό ντουέτο Πρωτοψάλτη με έναν ιερέα στο Άργος (Video, Pics)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αντλώντας από τη διάθεση του κόσμου, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας της ανέβηκε στις κερκίδες και άρχισε να περπατά τραγουδώντας ανάμεσα στο κοινό.

Με αστείρευτο χιούμορ μάλιστα, όταν άρχισε να επιστρέφει στη σκηνή από τα φθαρμένα σκαλοπάτια του Αρχαίου Θεάτρου ακούγεται να λέει παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι: «Κάθε φορά που με πληγώνεις, να κατέβω τα σκαλοπάτια ζωντανή…»     

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε αρκετά encore μέχρι να αποχωρήσει οριστικά από τη σκηνή, υπό τους ήχους των χειροκροτημάτων των θαυμαστών της.

ΦΩΤΟ - VIDEO: Φάνης Τσίρος

https://anagnostis.org/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...