Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσημο | Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ορίστηκε ο Χρήστος Λαμπρόπουλος!

Επίσημο | Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ορίστηκε ο Χρήστος Λαμπρόπουλος!

Την επίσημη ανακοίνωση για τον ορισμό του Χρήστου Λαμπρόπουλου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας έκανε σήμερα ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ο κ. Λαμπρόπουλος θα είναι αναπληρωτής του Περιφερειάρχη, για το πρώτο εξάμηνο.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης αναλαμβάνει καθήκοντα από την Κυριακή με πρώτα θέματα που δια χειριστεί θα είναι η κατάσταση στα ρέματα, ενόψει του χειμώνα και η μεταφορά μαθητών, μιας και αρχίζει η νέα σχολική χρονιά. 

Ο κ. Λαμπρόπουλος από την πλευρά του τόνισε: "Ευχαριστώ πολύ για την τιμή. Σε άμεση συνεργασία με τους δήμους, θα εφαρμόσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Στόχος μας να αυξήσουμε την απορροφητικότητα πόρων, να φέρουμε το φυσικό αέριο και να γυρίσουμε σελίδα, όπως έχουμε δεσμευτεί."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Χ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1965, όπου τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στο Imperial College London στον τομέα των συγκοινωνιακών μελετών.

Από το 1990 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός με έδρα την Τρίπολη και δραστηριότητα σε όλο τον Νομό Αρκαδίας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, αρχικά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και στη συνέχεια στο Σύλλογο Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αρκαδίας ως πρόεδρος και σε σειρά από άλλους φορείς της Τρίπολης.

Έχει εκλεγεί τρεις φορές Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης. Κατά την τετραετία 2003 – 2006 υπήρξε Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ διαμένει μόνιμα στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...