Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ακραίος λαϊκιστής ο Νίκας κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα»

«Ακραίος λαϊκιστής ο Νίκας κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα»

Δελτίο Τύπου

«Νέα Πελοπόννησος»

19 Σεπτεμβρίου 2019

Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνει ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος άφησε τον λαϊκισμό του στην άκρη, και αρχίζει να εντάσσει μία προς μία όλες τις πράξεις που ωρίμασε η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. Μάλιστα, αυτές οι πράξεις θα είχαν προχωρήσει προ τριμήνου, αν ο «δημοκράτης» κ. Νίκας δεν είχε ασκήσει πιέσεις στην Διαχειριστική Αρχή προκειμένου να κατεβάσουν όλοι τα μολύβια, για να έχει ο ίδιος την «τιμή» να βάλει την δική του υπογραφή  σε έργα που ήταν έτοιμα από καιρό. Ο λόγος για την πίστωση των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ που εκχωρήθηκαν στη Διαχειριστική Αρχή του υπουργείου Ανάπτυξης από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ενταχθούν ακόμη περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις από τις ήδη ενταγμένες, αφού είχε προηγηθεί η εκχώρηση άλλων 7 εκατομμυρίων ευρώ με υπογραφή Τατούλη. Οι συνεννοήσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης είχαν ολοκληρωθεί προ καιρού προκειμένου να ωφεληθούν περισσότερες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, στη λογική ότι υπήρχαν πολλοί επενδυτικοί φάκελοι που είχαν αξιολογηθεί με πάνω από 9 βαθμολογία και είχαν μείνει εκτός.

Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας ακραίος λαικιστής, δειλός και εμπαθής. Μέχρι πρότινος έλεγε ότι δεν είχε γίνει τίποτα στην Πελοπόννησο. Σήμερα κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα. Την αγάπη και την στήριξη του στην επιχειρηματικότητα την αποδεικνύει το απόλυτο μηδέν που άφησε παρακαταθήκη στον Δήμο Καλαμάτας: ούτε μια επένδυση!

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατούλης και μόνο Τατούλης .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάνε οι μεγάλες δόξες Πι...α. -

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τιμή μας ! Μόλις αισθάνθηκα το " Τατουλίτσες " κάτι σαν " Ρουβίτσες ..." Μμ....Πολύ καλό !

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    KAI ΚΛΑΑΑΑΜΑ ΟΙ ΤΑΤΟΥΛΙΤΣΕΣ ! ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ !!!!!!!!! Ρε τι παθανε οι αλαζόνες ! Τους έβαλε ο λαός στη θεση τους ! Εκεί στη Β εθνικη ! Αντιπολίτευση ! Απ΄ τα ψηλά στα χαμηλά ! Από τα σαλόνια στα κατωγια ! Τέρμα οι συμπεριφορές του δήθεν . Τώρα τα κεφάλια μέσα σε όλο το παρεάκι !!!! ΧΑ χα χα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ( ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ! ) . ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατσε απο κατω στο έδρανο καιΤσιμουδιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ονομα και πράγμα απροσάρμοστε!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    09:46 Την άλλη μέρα των εθνικών εκλογών ο Νίκας με αυθαίρετη κάλυψη ή εντολή της Νέας Δημοκρατίας ( σίγουρα γιατί αυτό το παρακολουθήσαμε και σε άλλες περιφέρειες ) συμπεριφερόταν και έστελνε έγγραφα με υπογραφή μάλιστα Περιφερειάρχης Πελοποννήσου . Συναντούσε και συνεργαζόταν με Διευθυντές , ζητούσε εξασφάλιση πιστώσεων για catering κλπ .....Αντιλαμβάνεστε σε πόσο δύσκολη θέση έφερνε τους υπαλλήλους αφενός και πόσο παρεμπόδιζε το έργο Τατούλη . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ
    ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΤΟΝ Τ ΑΤΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    συμπερασματικά:
    ή πονάει η ήττα και δεν ξέρεις τι γράφεις στο δελτίο τύπου, ή παραδέχεσαι οτι η Διαχειριστική Αρχή δεν κάνει σωστά την δουλεία της, κατι που το ξέρεις αν είχες και εσυ στο παρελθόν επέμβει στο έργο της.
    Ελπίζω να πονάει η ήττα και να μην ισχύει το δεύτερο, οχι για εσάς στην Νέα Πελοπόννησο , άλλα για έμας και τα λεφτά / έργα που περνάνε/περάσανε από τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 07:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πολιτική αγωγή του Τατούλη δεν συγκρίνεται . Η αγωγή και η παιδεία του Πέτρου Τατούλη δεν συγκρίνονται . Ο λόγος του είναι πολιτικός . Ούτε πίκρα βγάζει , ούτε δηλητήριο . Την αλήθεια λέει .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 06:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κλάμα οι Τατουλίτσες

  • ο  απροσαρμοστος
    ο απροσαρμοστος Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ! Μάθε να αποδέχεσαι την ήττα σου κακομοίρη και να μη βγάζεις όλο το δηλητηριο σου στον πολιτικό σου αντίπαλο. Ότι και να πεις αγνοείς επιδεικτικά ότι η θέση σου είναι στα όργανα της αντιπολίτευσης !!! Πότε δεν έμαθες ούτε να κυβερνάς ουτε ακόμη να κάνεις αντιπολίτευση ! Συμπεριφορά μικρού παιδιού έχεις που του ......πήρανε τα κουβαδάκια ! Η αντιπολίτευση δεν γίνεται με υβρεολόγιο Λάκη !!! Μάθε τρόπους συμπεριφοράς ! Σου λείπει πολιτική αγωγή !!!!! Και αυτή δεν διδάσκεται ! Προσαρμόσου στην νεα πραγματικότητα. Ο ρεαλισμός θέλει κότσια Τατουλάκο !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...