Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από τους Νοτιοκορεάτες για την Πελοπόννησο!

Μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από τους Νοτιοκορεάτες για την Πελοπόννησο!

Την Μονεμβάσια επισκέφθηκαν το Σάββατο 18/5/2013 Κορεάτες δημοσιογράφοι και tour operators  προσκεκλημένοι του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών ενίσχυσης του τουρισμού της Περιφέρειας.

Οι προσκεκλημένοι συνοδεύονταν από την Διευθύντρια της Turkish Airlines  στην Αθήνα και τον Διευθυντή της ίδιας αεροπορικής εταιρίας στη Σεούλ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας κ. Βουνελάκης υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και τους ξενάγησαν στην καστροπολιτεία της Μονεμβασίας όπου στο πλαίσιο της επίσκεψης γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα με προϊόντα  του τόπου μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα  τόνισε ότι, στα πλαίσια του προγράμματος ενίσχυσης του τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η προσέλκυση της  νοτιοκορεατικής τουριστικής αγοράς αποτελεί βασικό στόχο μας, ευελπιστώντας ότι οι σημερινοί μας προσκεκλημένοι θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του τουριστικού μας προϊόντος στη χώρα τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...