Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν θα πάνε οι Χρυσαυγίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Η απάντηση στο τοπικό ΚΚΕ

Δεν θα πάνε οι Χρυσαυγίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Η απάντηση στο τοπικό ΚΚΕ

Συζήτηση για την επερώτηση των συμβούλων του ΚΚΕ για να μην προσκαλούνται οι εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας, πρόκειται να συζητηθεί σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως κάποια στελέχη της Χρυσής Αυγής να πήγαιναν στη συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης.

Κάτι τέτοιο διέψευσε μιλώντας στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Σκαντζός ο οποίος είπε ότι: «Εμείς δεν προκαλούμε κανέναν αλλά και δεν δεχόμαστε προκλήσεις και ιδιαίτερα από ένα κόμμα που βρίσκεται σε καθοδική πορεία, όπως το ΚΚΕ, με πιθανότητα να εξαφανιστεί πολιτικά στις προσεχείς εκλογές».

Για το ίδιο θέμα, εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση: «Κατάπληξη και οργή προκαλεί το γεγονός ότι τα ντόπια απολιθώματα του Σταλινικού παρελθόντος τύπου ΚΚΕ, έχουν το θράσος να απαιτούν
από την περιφέρεια Πελοποννήσου να μην προσκαλεί στις Εθνικές επετείους τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ποιούς; Τους εκπροσώπους ενός νόμιμου κόμματος που στις πρόσφατες εκλογές έλαβε ποσοστό 7%, το οποίο εκπροσωπείται στη βουλή των Ελλήνων με 18 βουλευτές, εκπροσωπεί 450.0000 Έλληνες πολίτες, στις δε τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφει υπερδιπλάσιο ποσοστό. 
Οι απόγονοι των προδοτών της Μικρασιατικής εκστρατείας,της Μακεδονίας και της Θράκης,της Βορείου Ηπείρου και του ενωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου και οι οπαδοί (κατά δήλωση του Γέρου της Δημοκρατίας), του"κόμματος του αίματος και της προδοσίας" φορούν σήμερα την προβιά του Δημοκράτη , γίνονται τιμητές και κριτές της Πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να αξιώνουν και να απαιτούν τον αποκλεισμό νόμιμων Ελληνικών κομμάτων, από Δημόσιες εκδηλώσεις.
Πρόσφατο παράδειγμα θρασύτατης και προκλητικής συμπεριφοράς από τα ίδια κομουνιστικά απολιφάδια, ήταν η φυσική τους παρουσία έξω από την πόρτα της Υπηρεσίας αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου την ημέρα που η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία !! Ιταμή τους απαίτηση από το ιατρικό προσωπικό να μην πραγματοποιηθεί ........η αιμοδοσία των μελών μας!!
Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και δεν απαντήσαμε στήν πρόκληση, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου,αλλά και γενικότερα στον Ελληνικό λαό, που σήμερα σταυρώνεται από ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Δηλώνουμε όμως (με την ευκαιρία αυτή) πρός κάθε κατεύθυνση και κυρίως σ'αυτούς που μας προκαλούν,ότι η υπομονή έχει και τα....... όριά της!!
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχόμαστε στο μέλον προκλητικές και παράνομες αντισυγκεντρώσεις, στις καθ'όλα νόμιμες και προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας. Δεν έχουμε προκαλέσει ποτέ κανέναν,αλά και δεν θα ανεχόμαστε προκλήσεις.
Απαιτούμε από την συντεταγμένη πολιτεία να εφαρμόζει τον νόμο και την τάξη. Διαφορετικά διατηρούμε το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοπροστασίας και της νόμιμης άμυνας, εκεί και όπου το κράτος δεν επιτελεί το καθήκον του, απουσιάζει ή κοιμάται και όπου και όταν μάλιστα κάποιοι επανειλημένα ξύνονται στην "γκλίτσα"... του τσοπάνη !!
Απαιτούμε επίσης και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να απαντήσει δημόσια στην επαίσχυντη επερώτηση και το προκλητικό αίτημα που της υποβλήθηκε από τους κυρίους αυτούς,για τον αποκλεισμό του κινήματός μας,από τις Δημόσιες εκδηλώσεις της.
Εάν δεν το πράξει θα είναι υπόλογη απέναντι στους πολίτες της Πελοποννήσου των οποίων τα νόμιμα δικαιώματα έχει υποχρέωση να προστατεύει στο σύνολό τους και σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν.
Επίσης με την ευκαιρία αυτή στέλνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και φίλους,πως πλησιάζει η ώρα που η Πατρίδα μας με την στήριξη του Ελληνικού λαού, θα αποκτήσει Εθνική ηγεσία,Εθνική ζωή και Εθνική κατεύθυνση . Έσεται ήμαρ!
Ο εκπρόσωπος του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδιασμού ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως
του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Νικόλαος Η.Σκαντζός»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...