Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός - Γόντικας σε Περιφερειάρχη: «Αν έχεις παντελόνια, άνοιξε τα χαρτιά σου» - Τατούλης: «Λυπάμαι για τα σταλινάκια του ΚΚΕ»!

Χαμός - Γόντικας σε Περιφερειάρχη: «Αν έχεις παντελόνια, άνοιξε τα χαρτιά σου» - Τατούλης: «Λυπάμαι για τα σταλινάκια του ΚΚΕ»!

Μία ερώτηση του Νίκου Γόντικα και του Βαγγέλη Γούργαρη (περιφερειακών συμβούλων του ΚΚΕ) για τον διεθνή διαγωνισμό της περιφέρειας, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, προκάλεσε μεγάλη ένταση το περιφερειακό συμβούλιο.

Ο Γόντικας μίλησε για έγκλημα και για απόκρυψη στοιχείων και εγγράφων για την υπόθεση αυτή, ενώ ο Γούργαρης ζήτησε ένα προς ένα συγκεκριμένα έγγραφα να επιδοθούν στη Λαϊκή Συσπείρωση.

Μία αναφορά της Ντίνας Νικολάκου ότι αυτές οι ερωτήσεις του ΚΚΕ μπορεί να υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες, προκάλεσε τη μήνη του Νίκου Γόντικα που είπε ότι δεν δέχεται τέτοια υπονοούμενα για τους κομμουνιστές. Για λίγα λεπτά, επικράτησε ένταση…

«Με θίγει πάρα πολύ που λέτε ότι εμείς κρύβουμε στοιχεία. Η διαγωνιστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη» απάντησε η αντιπεριφερειάρχης.

«Οι τραμπουκισμοί σε εμένα δεν περνάνε» είπε πιο μετά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, τονίζοντας ότι δεν συμφέρει την πελυρά του ΚΚΕ να προχωρήσει αυτή η συζήτηση.

«Άμα έχεις παντελόνια, άνοιξε τώρα τα χαρτιά σου» απάντησε ο Νίκος Γόντικας, εξαγριωμένος.

«Λυπάμαι για το κατάντημα αυτού του κόμματος και των κομματικοδίαιτων στελεχών, αυτών που δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία. Αυτά τα ανθρωπάκια τα οποία ένιωθαν ασφαλή όταν θέλανε να αποδείξουν ότι είναι αγωνιστές του λαού. Αυτά τα σταλινάκια που δεν μίλησαν ποτέ για το βάρβαρο καθεστώς του Στάλιν» ανταπάντησε ο Τατούλης ,για να κλείσει εκεί η συζήτηση…. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...