Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσημο | Παραχωρήθηκε το Σανατόριο «Ιθώμη» Βυτίνας στην Περιφέρεια - Στόχος να αξιοποιηθεί στο σχεδιασμό για Αθλητικό Κέντρο!

Επίσημο | Παραχωρήθηκε το Σανατόριο «Ιθώμη» Βυτίνας στην Περιφέρεια - Στόχος να αξιοποιηθεί στο σχεδιασμό για Αθλητικό Κέντρο!

Με απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Μεσσηνίας ενέκρινε την παραχώρηση στη Περιφέρεια Πελοποννήσου της έκτασης των 17 στρεμμάτων στη Βυτίνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προοπτική δημιουργίας αθλητικού κέντρου σύμφωνα με την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής.

Τις επόμενες μέρες υπογράφεται η σύμβαση παραχώρησης.

Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από τον Αρκάδα Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο.

Να θυμίσουμε ότι ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Βυτίνα, όπου οι κλιματολογικές συνθήκες το ευνοούν, για να έρχονται να προετοιμάζονται αθλητικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, "τρέχει" η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Τουρισμού.

Ήδη, στα χέρια του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη βρίσκεται φάκελος με στοιχεία που συνοδεύουν το αίτημα της Περιφέρειας για την παραχώρηση σε αυτή των 37,5 στρεμμάτων του πρώην Ξενία στη Βυτίνα.

“Διεκδικούμε το Ξενία της Βυτίνας, θέλουμε να κάνουμε εκεί ένα αθλητικό κέντρο για να στηρίξουμε μια περιοχή που έχει προβλήματα” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με άλλους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να ευοδωθεί το σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. "Θα κάνουμε αθλητικό κέντρο και θα αξιοποίησουμε το ρημαγμένο κτίριο. Θα έρχονται ομάδες αθλητικές να προπονούνται και να προετοιμάζονται στην περιοχή και στόχος είναι να ενισχυθεί η τοπική οικονομία."

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΕΖΟΣ : ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ .....ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ . ΙΚΑΝΟΣ ; 'Η ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ......ΟΛΑ ;

  • ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ
    ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι κάνει ο μπέζος για να μείνει διοικητής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...