Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζεται η κόντρα Μπουντρούκα - Τατούλη | "Κοίτα ποιοι μιλάνε. Αυτοί που τα έργα της Περιφέρειας τα είχαν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση!"

Συνεχίζεται η κόντρα Μπουντρούκα - Τατούλη | "Κοίτα ποιοι μιλάνε. Αυτοί που τα έργα της Περιφέρειας τα είχαν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση!"

Η ανακοίνωση της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" με τίτλο "οι πολίτες δεν ξεχνούν ότι η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι έργο του Πέτρου Τατούλη", προκάλεσε την αντίδραση του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και νυν περιφερειακού συμβούλου, Γιάννη Μπουντρούκα. 

"Τόσο ο άκομψος - προκλητικός τρόπος που μία παράταξη προσπαθεί να καπηλευθεί ένα τόσο δυναμικό θεσμό όσο και η υποβάθμιση των πραγματικών πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας που είναι τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου με αναγκάζει να ασκήσω έντονη κριτική κατά της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής η οποία θέλει η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ να φέρεται ως δικό της έργο ενώ όλοι ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα." ανάφερε ο κ. Μπουντρούκας.

Κύκλοι της «Νέας Πελοποννήσου» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εντεταλμένου Συμβούλου του Π. Νίκα, Γιάννη Μπουντρούκα, δήλωσαν : «Τα 30 αργύρια ήταν ικανά για τον Ιούδα να σταυρώσει τον Χριστό. Για τον Γιάννη Μπουντρούκα έφταναν τα 1000 ευρώ πάγιας αντιμισθίας που του εξασφάλισε προεκλογικά ο Π. Νίκας. Άξιος ο μισθός σου, σύντροφε Γιάννη». 

Η ΝΈΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ

ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ!
Κύκλοι από το στενό περιβάλλον του επικεφαλής της 'Πελοποννησιακής Συμμαχίας" Γιάννη Μπουντρούκα σχολίασαν έντονα την ανεπίσημη απάντηση - μέσω κύκλων - που επέλεξε να δώσει η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη στις καταγγελίες Μπουντρούκα για προσπάθεια 'καπελώματος" της έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2019 από την παράταξη του τέως Περιφερειάρχη.
 Ο σχολιασμός ήταν ο εξής: "Κοιτάτε ποιοί μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς;
 Αυτοί που εννέα ολόκληρα χρόνια έκαναν πάρτι! 
Αυτοί που έκαναν εκλογές μοιράζοντας δημόσιο χρήμα! 
Αυτοί που μοίραζαν υψηλότατους μισθούς στους κολλητούς τους! 
Αυτοί που τα έργα της Περιφέρειας τα είχαν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση! 
Αυτοί σήμερα έχουν το θράσος να μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς! Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ντροπή.
.Όση λάσπη και να πετάξουν οι "γνωστοί - άγνωστοι" κύκλοι δεν θα κολλήσει τίποτα ούτε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουντρούκα ούτε και στην παράταξή του, επειδή απλά όλοι εμείς οι υποψιασμένοι πολίτες κατοικούμε και εμείς εν τη Ιερουσαλήμ! 
'Άλλωστε αυτοί οι κύριοι  ( και οι κυρίες ) δεν θα έπρεπε να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. 
Τέλος αυτοί οι κύκλοι του απελθόντος Περιφερειάρχη θα μας πούνε τίποτα για την ταμπακιέρα ή θα συνεχίσουν να πετάνε τη μπάλα στην κερκίδα; 
 Ο κόσμος μας παρακολουθεί και μας κρίνει όλους  τόσο για τους τακτικές που ακολουθούμε όσο και για την παρουσία μας μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Γι αυτό όλοι εμείς στην "Πελοποννησιακή Συμμαχία" κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.Ισχύει άραγε το ίδιο και με τους άλλους ...κύκλους;

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε , κανείς δεν είναι ανεπάγγελτος......Οι ανεπάγγελτοι και οι αγράμματοι τώρα τοποθετούνται σε κυβερνητικές θέσεις από το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

  • Επίσημος κυκλος
    Επίσημος κυκλος Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο αφορά το θέμα Γιαννακουρα - Σγκορτσου, τι να πει κανείς... Με εκλογικό κέντρο την έδρα της Περιφέρειας καλά τα πήγε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σχοινί. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνουν τα "επαγγελματικά "στελέχη της νέας πελοποννησου, πρώτη φορά χωρίς μισθό από το δημόσιο...

  • Ρετιρέ
    Ρετιρέ Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε ανεπισημε κύκλος του Μπουντρουκα...12.500 σταυρούς σου έριξε ο Γιαννακουρας κι ακόμα μιλάς...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποιος εχει ΜΥΓΑ μυγιαζεται . Ποιος σας ειπε ΚΛΕΦΤΗ κ.ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ; Τα τριακοντα αργυρια απο παντα δηλωναν ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...