Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναπτυξιακές και χρηματοδοτήσεις σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους | Βγάζει λίστες τα Χριστούγεννα ο Νίκας!

Αναπτυξιακές και χρηματοδοτήσεις σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους | Βγάζει λίστες τα Χριστούγεννα ο Νίκας!
Κοντά στα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους που έχουν χρηματοδοτηθεί μέσα από αναπτυξιακές εταιρείες και φορείς διαχείρισης (Πελοπόννησος ΑΕ, ΤΑΠ ΤΟΚ).
Αυτό αποκάλυψε ο Παναγιώτης Νίκας, ύστερα από ερώτηση την οποία κατάθεσε σε συνέντευξη τύπου ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μουστόγιαννης ο οποίος υπενθυμίσει στον Περιφερειάρχη τη δέσμευσή του να βγάλει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία.

Η απάντηση του κ. Νίκα ήταν η εξής: «Βρίσκεται μια έρευνα σε εξέλιξη, διότι πρέπει από κάπου να παραλάνω την περιφερειακή αρχή. Αυτά θα τα πούμε γύρω στα Χριστούγεννα. Θα δώσω την μελέτη στη δημοσιότητα, στα κόμματα, στον πρωθυπουργό. Δεν θέλω να προτρέξω.
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι έπαιρναν χρήματα για προβολή, 20-30.000 ευρώ. Με ποια κριτήρια γίνονταν οι συγκεκριμένες επιλογές, κάποιος πρέπει να το απαντήσει αυτό.»

© www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • Ααα45γξ49
    Ααα45γξ49 Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κλαίει και οδύρεται η μικρά δεν εχει ρολο δεν εχει ελπιδα δεν εχει τιποτα και στοχοποιεί τον Νίκα που τους πηρε τη μπουκια μέσα απο το στομα δεν καταλαβε οτι ο λαος με το αλανθαστο κριτηριο του εβαλε τελος στους τιποταδες πηγαινεται τωρα σπιτακι σας κακομαθημενοι ενοικιαστες αμακαδοροι

  • Βαγγελης Γιαννακουρας
    Βαγγελης Γιαννακουρας Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα τα αρδευτικα εργα για την Αρκαδια που αναφερει ο κυριος Νικας ειναι ενταγμενα χρηματοδοτημενα καιαναμενεται η δημοπρασια , αοο περιφερειακη αρχη Π Τατουλη. και φερνουν την σφργιδα του Β. Γιαννακουρα. Δεν υπαρχει αντιρρηση απο τους γνωριζοντες .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΙΔΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ . ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ......... ΧΑΛΙΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ ! ΝΤΡΟΠΗ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ . ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ . ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ Ο Κ. ΝΙΚΑΣ.ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΞΙΑΣ 1000 ΕΥΡΩ.

  • JR.
    JR. Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Προχθές όλοι είδαμε στη Διαύγεια δαπάπη 1.000 ευρώ για φωτογραφική μηχανή για γραφείο Περιφερειάρχη!!!!!!!! Είστε όλοι για τα πανηγύρια,αλλοίμονο από εμάς που πεινάμε κ δεν έχουμε δουλειές!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...