Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ στην Πελοπόννησο ορίστηκε ο Π. Τζαβάρας

Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ στην Πελοπόννησο ορίστηκε ο Π. Τζαβάρας

Με απόφαση του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στυλιανού Κονταδάκη ορίστηκε ο κ. Παναγιώτης Τζαβάρας Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας). 

Ο κ. Τζαβάρας ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα. Είναι Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας και Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Παράλληλα είναι διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει σπουδάσει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχει δυο μεταπτυχιακά. Το ένα στη Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Κρεμς της Βιέννης και το άλλο στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η διδακτορική του διατριβή εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με θέμα την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Στη ΝΔ είναι οργανωμένος από τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι μέλος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Ανήκει στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ και του Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης της Γραμματείας Οργανωτικού.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΖΑΒΑΡΑ

Μετά τον ορισμό μου από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Συντονιστή των Κομματικών Οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Είναι ώρα για συλλογική δουλειά και για συνέργειες. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και τα περισσότερα που αξίζει η Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, με διαφάνεια και αποτέλεσμα. Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο με τα όργανα του κόμματος, όσο και με όλες τις δυνάμεις και τους φορείς που μας στηρίζουν, προς όφελος όλων των πολιτών.  

 Δρ Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας

Γενικός Συντονιστής  Νέας  Δημοκρατίας

Περιφέρειας  Πελοποννήσου

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 10:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μετά από αυτές τις σπουδές έγινες δημόσιος υπάλληλος????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...