Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μια ωραία ... ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων | «Βάλε το χρονόμετρο εκεί που ξέρεις»! (vd)

Μια ωραία ... ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων | «Βάλε το χρονόμετρο εκεί που ξέρεις»! (vd)

«Βάλε το χρονόμετρο εκεί που ξέρεις». Αυτές οι έξι λέξεις, που απηύθυνε ο Αλέξανδρος Πνευματικός στον επί εννέα χρόνια στενό συνεργάτη του Παναγιώτη Λαμπρινό, τίναξαν στον αέρα το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων.

Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη. Στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα, τα οποία παραδοσιακά προκαλούν και την μεγαλύτερη ένταση, κυριαρχούσε το… πνεύμα των Χριστουγέννων. Ομοφωνία και χαμόγελα. Κι ύστερα… Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.

Στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε την επανασύσταση των διοικητικών συμβουλίων των οργανισμών και των νομικών προσώπων του δήμου, ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος είχε κάνει τις προσφυγές κατά των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ξεκίνησε να εξηγεί γιατί έκανε τις ενστάσεις. Είχε προηγηθεί η σύσταση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να σταματήσουν τα «πήγαινε-έλα» των δημοτικών συμβούλων εντός και εκτός αιθούσης, ενώ είχε υποσχεθεί να βάλει και χρονόμετρο για να μετρά πόση ώρα μιλά κάθε σύμβουλος. Καθώς ο Αλέξανδρος Πνευματικός μακρηγορούσε, για λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω, ο Παναγιώτης Λαμπρινός, γύρισε και είπε στον πρόεδρο:
– «Μας κάνατε παρατήρηση κ. Πρόεδρε γιατί βγαίνουμε έξω. Καταλάβατε; Γι αυτό το λόγο βγαίνουμε έξω. Έχουν περάσει πέντε λεπτά, έχω βάλει χρονόμετρο».
– «Τ΄ ακούσατε κ. Πνευματικέ;», αντιγύρισε ο κ. Κυριαζής.
– «Να το βάλετε εκεί που ξέρετε το χρονόμετρο», απάντησε με χυδαίο τρόπο ο πρώην δήμαρχος στον κ. Λαμπρινό.

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο, καθώς κανείς δεν πίστευε τι είχε ακούσει, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε την συνεδρίαση για μισή ώρα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

https://korinthostv.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...